帮忙翻译下、

Asweallknow,loveisthecruxofahappylife.Lovehelpsusstaycalmandsereneevenwhenthingsareto... As we all know, love is the crux of a happy life. Love helps us stay calm and serene even when things are tough. It can carry us through the hard times. Love looks for ways to be of service. Love is enjoying the surprises of life,and being totally delighted with what life gives you. Love is the key to happiness and it is a real blessing to others. eople who love make the world a kind and gentle place and other people feel safe around them.They appreciate differences instead of making them a cause for prejudice or fighting. 展开
x1a0_惠
众所周知,爱是幸福生活的关键所在。
爱帮助我们在时事艰难的时候保持沉着,平静的心态。它能帮我们度过苦难的时光。爱会自己寻找助人的途径。爱是享受生命中的诸多惊喜爱是完全满足于生活的给予。爱是幸福生活的钥匙,爱是对他人真挚的祝福。心中有爱的人让世界充满仁慈和儒雅之风,让周围的人感到安全。他们求同存异,而不是把分歧作为成见或者争执的理由。

希望能够帮助您。
gigi159357
大家都知道,爱是一个幸福生活的关键所在。爱帮助我们保持冷静和平静的,甚至艰难的时候。它能帮我们度过艰难时期。爱是幸福的途径是服务。爱是享受生命的惊喜,是完全满足生活的给予。爱是幸福生活的钥匙,它是一个真正的祝福给其他人。人们知道谁爱让世界充满仁慈和儒雅之风,周围的人感到安全.他们求同存异,而不是他们的偏见或争执的理由不同。