翻译句子!谢谢帮忙,

Beforeleavingtheclassroom,pleaseturnoffthelights.Beforeleavingthetrain,makesureyoutak... Before leaving the classroom ,please turn off the lights.

Before leaving the train, make sure you take all your bags with you.

Before long the Egyptians developed a number of ball games, each with its own set of rules.

Before you go to another country, you must know the language and some of the culture of the country.

Beijing Olympic Games can make Chinese people work harder.

Bill hit his car into a wall last night.

Bob and Peter found out that they were twin brothers.

Bob was such a hardworking man that he always worked late till night.

Both Ann and Mary are suitable for the job.

But competitive swimming is just over one hundred years old.

But first he wanted to find out whether they deserved his help.

But I’ve got room for only two of you in the house.

But little Smart is not really that smart.

By 1900, most states had laws against selling cigarettes to young people.

Call me tomorrow if you have time.

Can you answer a question which I want to ask and which is puzzling me?

Can you finish your work in time?

He spends too much money on clothes each month.

He spent 2 months learning how to drive a car.

He told me that he had lived in America for ten years before he came to China.
Delete216
这么多啊, 不过别着急。
离开教室之前,请关掉灯。

离开火车之前,你要确保拿好所有行李。

在很久以前古埃及人发展出许多球类运动之前, 每一种球类运动都有一套规则。

在你到另一个国家之前,你必须知道他们的语言和一些他们国家的文化。

北京2008年奥运能使中国人民更加努力地工作。

比尔昨晚开车撞到墙上。”

鲍勃和彼得发现他们是双胞胎。

鲍勃是个勤奋的人,他总是工作到深夜。

安妮和玛丽都很适合做这项工作。

可是竞技游泳刚刚发明了一百年。

但首先,他想知道他们是否值得他的帮助。

但我回家的时候只有你两在家。

但是耍小聪明不是真的聪明。

在1900年,大多数州有法律反对给年轻人出售香烟。

明天打电话给我,如果你有时间的话。

你能回答我一个困扰我好久的问题吗?

你能按时完成工作吗?

他每月都花很多钱买衣服。

他花了两个多月的时间学习如何开车。

他告诉我, 在他来中国前,他已经在美国住了十年。
默sunny
离开教室前请关上电灯
下火车前,请确保带好了所有的随身包裹
不久以后埃及人发明了一系列球类游戏,每一种都有自己的一套规则
在你去另一个国家之前,你必须了解那个国家的语言和文化
北京奥运会让中国人更努力工作
昨天晚上BILL的车撞到墙了
BOB和PETER发现他们是双胞胎兄弟
BOB很努力工作常常晚上工作到很晚
ANN和MARY都很适合这个工作
竞技游泳已经有10多年的历史了
不过他先想看看他们是不是值得他帮助
在房子里我只有给你们两个人住的空间
小聪明不是真的聪明
到1900年,更多的州颁布法律禁止向年轻人出售香烟
你明天有时间就打电话给我
你能回答我一个困扰我很久的问题吗
你能及时完成工作吗
他每个月都在衣服上花很多钱
他花2个月学习怎么开车
他告诉我,在他来中国前已经在美国住了10年了
煞气PK
961718697@qq.com