帮忙翻译些英语 高手来 在线...

Peopletendtobecomemorepersonalandhidelessofthemselveswhenusingemail.ResearchersfromOp... People tend to become more personal and hide less of themselves when using email. Researchers from Open University in Britain have found in a recent study that there are good reasons for this.
The team of researchers asked 83 pairs of students, all strangers to each other, to solve a problem. They had to discuss the question: If only five people in the world could be saved from a world disaster, who should be? The pairs of students had to talk over the problem either face to face or by computers. Dr. Johnson said, “They told their partners four times as much about themselves when they talked over the Internet as when they talked face to face. When the computers were fitted with cameras so that students could see each other, this limited the personal side of the conversation. ”
Generally the information was not extremely personal. It was about things such as where they went to school, or where they used to live. But some students discussed their love stories, and personal childhood experiences.

希望那翻译读起来能顺口
难道就真的没人了?
ryfp
当人们使用电子邮件的时候趋向于变得更加隐私并且更少的隐藏自己。英国的Open 大学的近期的研究可以证明这些。
这个研究组研究了83对学生去解决这个问题,并且所有的学生都是陌生人。他们必须去讨论这个问题:如果这个世界上只有五个人能够在一场大灾难中幸存,那他们应该是谁?每一对学生都要通过面对面或者电脑来讨论这个问题。Johnson博士说:“当使用电脑来聊天时,与面对面的聊天相比,他们用了4倍的时间来谈论自己。当电脑上装有摄像头,让他们能够看见对方时,就限制了谈话中关于自己的那方面。”
总的来说这些信息不是完全隐私的。这些事包括他们在哪里上学或者他们住在哪里。但是一些学生也会讨论他们的爱情故事和一些小时候的经历。
wsd8769
人们往往会变得更加个性化和隐藏自己不使用电子邮件。来自英国开放大学的研究人员最近的一项研究中发现,有这种很好的理由。
该研究小组要求八三双学生,所有陌生人对方,解决问题。他们要讨论的问题:如果世界上只有5人可以从世界的灾难,谁应该救吗?学生的对不得不讨论的问题不是面对面或通过电脑。约翰逊博士说:“他们已经说了很多对自己的伴侣时的四倍,当他们通过面对面交谈互联网交谈。当电脑是用相机,让学生可以看到对方装,这限制了个人方面的谈话。 “
一般来说,信息是不是非常个人的。这是有关的东西,比如他们去哪里上学,或在他们曾经生活过。但是,一些学生讨论了他们的爱情故事,以及个人的童年经历。