帮我翻译下

sunday'scomingiwannadrivemycartoyourapartmentwithpresentlikeastarforecastersaidthewea... sunday's coming i wanna drive my car
to your apartment with present like a star
forecaster said the weather may be rainy hard
but i know the sun will shine for us
oh lazy seagull fly me from the dark
i dress my jeans and feed my monkey banana
then i think my age how old,skyline how far
or we need each other in california
GG留级生
周日的来临了我要开着我的车
到你的公寓像一个明星出席
预报员说可能下雨
但是我知道阳光将会照耀我们
哦,懒惰的海鸥从黄昏飞
我穿着我的牛仔裤给我的猴子香蕉
然后我想我的年龄多大,地平线有多远
或者我们需要在加洲
巫女Miko
星期天来临了 我要开着我的汽车
像星星般 带着礼物 来到你的公寓

预报员说可能下雨
但是我知道阳光将会照耀我们的

噢`海鸥从黄昏中懒洋洋地飞向我
我穿着我的牛仔裤 给我的猴子喂香蕉吃
然后我感到我是如此的老了,但地平线是如此遥远
或者我们都想生活在加利福尼亚
湘南英语
星期天来了我想开着我的车
像一个明星一样带着礼物去你的公寓
天气预报员说今天可能下大雨
但是我知道太阳会为我们闪亮
懒洋洋的海鸥引领我走出黑暗
我穿着我的牛仔裤,用香蕉喂我的猴子
然后我想我的我的年龄有多大,距离有多远
或者我们在加利福尼亚需要对方