我的世界英文怎么说

百度网友be5672348
英语现在通用于全世界。
English is spoken all over the world today.

她保持着长距离游泳的世界纪录。
She holds the world record for long distance swimming.

他是世界上最富有的人。
He is the richest man in the world.

我不知道他是世界上最有钱的人。
I didn't know he was the richest person in the world.

本世纪我们已经经历了两次世界大战。
We have had two world wars in this century.

北京广播电台向全世界播送新闻。
Radio Beijing sends the news all over the world.

伦敦是世界上最大的城市之一。
London is among the greatest cities of the world.
帐号已注销
你说的是这个词的本意还是那个游戏,如果是那个游戏,英文是Minecraft,如果是本意,应该是My World
匿名用户
正常的话是My world,游戏名字的话是Minecraft
可爱莹莹1986
我的世界英文:Minecraft
步步梦红尘
the game of My World