英译中。求翻译

InCanada,Ihavemetafewtouristswhotellmeaboutthemanyfaulttheyseeinmycountry.Theydon'tli... In Canada, I have met a few tourists who tell me about the many fault they see in my country. They don't like our style of food or our cold climate. They think Canadians are too quiet , and often say that we are not an important country because of our small population. They want me to know that their country is much better. When I hear such things I become defensive, and in many cases I decide very quickly that I don't really like that particular person. It's not hard to imagine that I feel worse about that person's country, though I try my best to think all tourists are not like them.
Next time when you are travelling abroad, be polite and show respect to other people and cultures. Remember to be good ambassadors for China. You are the person other will use to make judgments about all Chinese people. Help make it a good impression.
求翻译啊求翻译~~不要直接有道出来的。要听得懂的~谢谢~
Mora718
在加拿大,有一些游客告诉我他们在中国发现的缺点。他们不喜欢我们是食物或者寒冷的气候。他们觉得加拿大非常的安静,他们总是说:我们国家不是非常重要的,因为我们人口少。他们想让我知道他们的国家更好。当我听到这些,我就很想和他们争辩。不难想象,我对那些人的国家的印象开始不好起来,尽管我努力让自己认为并不是所有的游客都像他们那样。下次你出国旅游的时候,一定要表现的礼貌以及对其它国家人民和文化的尊重。记得要做一个形象好的中国大使。因为别人会从你的行为来评价整个中国。尽量给别人留下好印象。
手机打字累阿,希望有帮助:)

参考资料: 如果您的回答是从其他地方引用,请表明出处

xiehuanpei
在加拿大,我碰到一些游客告诉我关于他们看到许多过错。”他们不喜欢我们的风格的食物或寒冷的气候。他们认为在加拿大太冷清和经常说我们是不重要的国家,因为我们的人口很少。他们想要我知道自己国家的要好得多。当我竟听见他这样的事我成为防守,在很多情况下,我决定很快,我并不是很喜欢那个特别的人。不难想象,我感觉更糟,人的国家,尽管我尽我最大的努力认为所有的游客都不喜欢。
下次当你出国旅游,要有礼貌,尊重他人和文化。记住要在中国良好的大使。你会使用到的其他人员可以从所有的中国人。使一个好印象。
侯梦华jA
在加拿大,我遇见谁告诉他们的许多故障在我的国家我很少看到游客。他们不喜欢我们的风格我们的食物或寒冷的气候。他们认为加拿大人太安静,经常说我们是不是因为我们的人口不多的一个重要国家。他们想让我知道他们的国家要好得多。当我听到这样的事情,我成为防御性的,而且在许多情况下,我决定非常快,我不喜欢那个特定的人真的。不难想象,我觉得这个人的国家更糟的是,尽管我尽我所能,认为所有的游客不会喜欢他们。
下一次当你出国旅游,礼貌和尊重其他人民和文化。记得要为中国好大使。你是其他人将使用的所有中国人民作出判断。帮助一个好印象。