求高手翻译!

PlainAdventuresGetoutnow.Notjustoutside,butout,beyondthetrapoftheprogrammedelectronic... Plain Adventures
Get out now. Not just outside, but out, beyond the trap of the programmed electronic age so gently closing around so many people at the end of our century. Go outside, move deliberately, and then relax, slow down, look around. Do not jog. Do not run. Forget about blood pressure, arthritis, and weight reduction. Instead, pay attention to everything that abuts the rural road, the city street, the suburban boulevard. Walk. Stroll. Saunter. Ride a bike and coast along a lot. Explore.
Flex your mind, a little at first, then a lot. Savor something special. Enjoy the best-kept secret around, the everyday landscape that rewards and explorer, that touches any explorer with magic.
不要用翻译软件!谢谢!
悍军
看了LS的一些翻译,我很怀疑,
到底是我的中文理解能力有限,还是你们根本用的有道在翻译?!
这种意境性质方面的翻译比较有难度,我是直接意译,本着不误导人的原则,翻译如下:

平常的冒险

现在,请走出来。不仅仅是走出户外,而是从精神上走出来。走出呆板的电子化时代的陷阱,因为它已经在本世纪末悄悄地禁锢了如此多的人。走出来吧,从容地走动一下,然后放松,让自己的心跳和脚步一起放慢,环视四周。不要加快脚步,不要跑动,忘掉高血压,忘掉关节炎,忘掉减肥。观察乡间小路旁、城市街道间、市郊马路上的所有风景,悄然漫步于其间。骑一辆自行车,沿着海岸随意探索。

松下你紧绷的思想,从开始一点点的放松,然后到彻底松弛下来。尽情地享受所爱,在世外桃源快活,这足以让每一个敢于走出来的人享受貌似平常的美景,享受被魔力触摸到的幸福。
质朴的冒险
出去了。不仅外部,而是超越的陷阱,所以轻轻地关闭程序电子时代周围这么多人参加了我们的世纪。到外面去,移动故意,然后放松,慢下来,看看周围。不要慢跑。不要跑。忘掉血压、关节炎、体重下降。相反,注意所有的农村道路,紧靠在城市街道,郊区的大道。走路。漫步。闲步。骑自行车,沿着海岸。探索。
用你的左手握手,有点起初,那么很多。品尝一件特别的东西。享受这个秘密,日常生活的景观,奖励和探险家,触动任何探险家和魔法。
丿为谁丶离歌
质朴的冒险
出去了。不仅外部,而是超越的陷阱,所以轻轻地关闭程序电子时代周围这么多人参加了我们的世纪。到外面去,移动故意,然后放松,慢下来,看看周围。不要慢跑。不要跑。忘掉血压、关节炎、体重下降。相反,注意所有的农村道路,紧靠在城市街道,郊区的大道。走路。漫步。闲步。骑自行车,沿着海岸。探索。
用你的左手握手,有点起初,那么很多。品尝一件特别的东西。享受这个秘密,日常生活的景观,奖励和探险家,触动任何探险家和魔法。
谢谢!!!!!!!
希望对你有帮助