请把下面的英文翻译成中文

MynameisJeff.I'mEnglish.ButnowIliveinChina.Iamastudent.Thisismyclassroom.Fifteensmall... My name is Jeff.I'm English. But now I live in China. I am a student. This is my classroom. Fifteen small desks and thirty chairs are in the classroom. They are for classmates and me. A big desk is in the classroom,too. It's for my teacher .A clock is on the back wall of the classroom. Next to the clock is a map. It's a map of China.
my classroom is nice and clean. I like it very much.
yzuglc1201
我叫杰夫,我是英国人,但是我现在住在中国,我是个学生。这是我的教室,教室里面有15张小课桌和30张椅子。这些是供我和我的同学们上课用的。教室里面还有一张大一点儿的桌子,那是给老师用的。教室后面的墙上挂着一口钟。钟旁边是一块中国地图。我的教室干净又舒适,我很喜欢她。
杲昕
我名叫jeff。我是英国人。但是现在我居住在中国。我是一名学生,这是我的教室,在我们教室有15个书桌和30个椅子,这是为我和我的同学准备的。教室里也由一个大桌子,那是给老师用的。在教室后面的墙壁上挂着一个是时钟,挨着钟的市一幅地图,这是一幅中国地图,我们的教室整洁、漂亮,我十分喜爱它
匿名用户
我的名字叫白痴。我来自英国, 你是傻子

参考资料: AD