.请帮忙把下面这段话翻译成英文,急用!谢谢!!

“警察先生.还记得几个月前在[]火车后面的一家中国按摩店发生的一起伤人案吗.凶手是个有黑社会背景的中国人.他的体貌特征是长发身高175.体重大约80公斤.他的住址是[]”... “警察先生.还记得几个月前在[]火车后面的一家中国按摩店发生的一起伤人案吗.凶手是个有黑社会背景的中国人.他的体貌特征是长发身高175.体重大约80公斤.他的住址是[]” 展开
lancefcc
“警察先生.还记得几个月前在[]火车后面的一家中国按摩店发生的一起伤人案吗.凶手是个有黑社会背景的中国人.他的体貌特征是长发身高175.体重大约80公斤.他的住址是[]”

Dear Sir

Do you recall a few months ago, an assault happened at a Chinese massage parlor behind the XXX train station? The alleged suspect is someone of chinese origin with a triad background. His physical features are 175cm height, weight about 80 kgs and he lives at XXXX...
尘封封印
Mr. Police. Remember a few months before the [] of a train behind China's massage parlors happened? Killer was hurt in the background is gangdom the distinguishing features of Chinese. He is tall hair give weight around 80 kilograms. His address