急求翻译!!不要软件翻译!!谢谢

thelasttenyears.Beforethattime,largecomputerswereonlyusedbylarge,richcompaniesthatcou... the last ten years. Before that time, large computers were only used by large, rich companies that could afford the investment. With the advancement of technology, small computers have come onto the market which are capable of doing the work which used to be done by much larger and more expensive computers, so now most smaller companies can use them.
The main development in small computers has been in the field of word processors, or WP's as they are often called. 40% of British offices are now estimated to have a word processor for both secretary and manager. The secretary is freed from a lot of routine work, such as re-typing letters and storing papers. He or she can use this time to do other more interesting work for the boss. From a manager's point of view, secretarial time is being made better use of and money can be saved by doing routine jobs automatically outside office hours.
But is it all good? If a lot of routine secretarial work can be done automati¬cally , surely this will mean that fewer secretaries will be needed. Another worry is the increasing medical problems related to work with visual display units. The case of a slow loss of sight among people using word processors seems to have risen greatly. It is also feared that if a woman works at a VDU for long hours, the unborn child in her body might be killed. Safety screens to put over a VDU have been invented but few companies in England bother to buy them.
Whatever the arguments for or against word processors, they are a key feature of this revolution in office practice
啊小憩
Another worry is the increasing medical problems related to work with visual display units. The case of a slow loss of sight among people using word processors seems to have risen greatly. It is also feared that if a woman works at a VDU for long hours, the unborn child in her body might be killed. Safety screens to put over a VDU have been invented but few companies in England bother to buy them.
Whatever the arguments for or against word processors, they are a key feature of this revolution in office practice
十年过去了。十年前,只有那些有能力拨巨款买电脑的、富有的大公司才用大型计算机。随着技术进步,今天小型计算机已进入市场,它们能做那些过去只有昂贵的大型计算机才能做的工作,所以现在大多数较小的公司都有能力使用它们。
小型计算机的发展主要体现在文字处理器(一贯称“WP’s”)的领域。据估计,40%的英国办公室里,秘书和经理各自拥有一台小型计算机。借此,秘书从大量的日常工作——如输入信件内容和储存文档——中解放了出来。他或她可以利用这段时间为老板做其他更有趣的工作。从一个经理的角度来看,秘书的时间得到了更好的利用, 而且在非办公时间用计算机处理日常工作可以节省资金。
但这样就万事大吉了吗?如果很多日常文秘工作都能用计算机处理,这自然就意味着越来越少的公司需要秘书。另一个令人担忧的问题就是日益增长的、由长时间注视显示屏引发的医疗问题。由长期使用电脑工作导致的视力缓慢下降的案例数量也在猛增。另外,如果一个女员工在电脑前长时间工作,则她尚未诞生的胎儿可能会在腹中夭折。虽然安全防辐射显示屏(VDU)已经发明出来了,但在英国,几乎没有公司会费工夫去购买它。
不管社会舆论支持还是反对电脑,电脑都是办公室改革的关键所在。
redcliffe110
在过去十年,在那个时候,大型电脑只被用于那些可以支付的起设备的大型公司.随着科技的发展.造型小的电脑已经进入了 那些以前被更大更昂贵的电脑所工作的领域. 所以现在大多数小公司都在用它们.
小电脑里最主要的发展是在被称为word或者WPS的领域,现在估计有40%的伦敦的办公室为秘书以及老板装有了word系统. 拥有了它以后,秘书得以从繁重的例行公事中解脱出来.像重复的写信以及储藏纸页.现在他们就可以利用这些时间为老板去做更有趣的工作.从经理的角度来讲,秘书的时间可以被更好的利用 钱也将被在工作时间以外的自动化工作所节省.
但这全都是好的吗?如果大量的秘书例行的公事可以被机器自动化所取代.那么可以肯定这将意味着对秘书的需求量的减少.另外一个担忧的是医学将与 与显示器有关的工作 联系在一起,对于那些经常使用word的人群来说 逐渐失明的例子正在大幅度增加.一个孕妇在VDU里工作几个小时也是有点危险的. 还在肚子里的孩子可能会被杀死. 放在VDU上的安全屏幕已经被研发出来,但是在英国只有少数的几家公司愿意去买它们.
无论争议也好反对也罢,word系统是这次办公革命的重要体现.
tachle
过去的十年
在那之前,只有有钱的大公司才使用大型电脑,以用来进行投资。随着科学技术的发展,小型电脑进入市场,且能够完成之前需昂贵的大型电脑才能进行的工作,所以现在大多数的小公司就用小型电脑工作。
小型电脑最主要的突破在于文字处理器的改进,就是俗称的WP。目前在英国,估计40%的办公室里有一台文字处理器,供秘书和经理使用。秘书们再也不用为大量的日常工作而苦恼,他们可以用电脑来进行信件的重打,文件的归档,节省下的时间可以为经理完成一些其他更有意义的工作。从经理的角度来看,他们可以更好地利用秘书的时间,秘书们不用加班完成日常工作,加班费也省了。
不过这带来的都是好消息嘛?如果大量的日常工作被电脑自动完成,这当然就意味着不再需要那么多的秘书。而另一个令人担忧的问题就是因长时间在电脑屏幕前工作而产生的医疗问题。由于使用文字处理器,视力逐步下降的情况似乎频频发生。此外,如果孕妇长时间在电脑屏幕前工作,她未出生的孩子可能被扼杀。为此,有人发明了安全防护屏,以安装在视频显示器之前抵挡辐射,不过在英国很少有公司会考虑购买它们。
无论人们是支持还是反对文字处理器,它们都是办公应用领域革新的一个重要特征。