求翻译歌词

Artist:RichyNixTitle:CityofHellAlbum:HellCityEverytimeithinkofyouIcantellthatyourmymu... Artist: Richy Nix
Title: City of Hell
Album: Hell City
Every time i think of you
I can tell that your my muse
Your the one that can finally save me
It would mean everythying
If you would let me bring my love into your world

I dont feel right inside my own skin
I never really fight that i just wont win
consealed in my mind my lights are so dim

i dont wanna die inside this old gym?

of thoughts that just seem to allways bring me down
you sleep while im drownin

i dont have to say it but im glad to say it
that im agitated and im agrivated
cuz i have been waitin and i have debated
wether or not im gonna have to say this

little come broken heart of mine
i dont know why but ive lost my mind
all that is all youve cost me time
and now your upset that im on your side

every time i think of you
i can tell that your my muse
your the one that can finally save me
it would mean everythying
if you would let me bring my love into your world

seventy ferinhite in paradise
its telling me never fights
in scarey nights

and one of these days i might be taking flight
to a heavenly place of life and make things right

you know know where i belong
and its not where im found
this city is burned out

i sleep with a knife right by my bed
its right by my head
thank god its there cuz this city i live is full of
nitty gritty little bitches who are willing to come and kill me
but i dont think they really know who the fuck they be dealing with
i got a destiny so im living it fullfilling it
if you try to kill me just know that you wont be killing shit
this is my city bitches and im getting sick of it

every time i think of you
i can tell that your my muse
your the one that can finally save me
it would mean everythying
if you would let me bring my love into your world

why cant you really understand who i truely am
exactly who i am but i think that you can
and i will chase you until i di
i will chase you, till i die
and i will chase you, until i die

i cant beleive this but its meaninless
the sane and the insane
you and i are both the same

i dont wanna die alone in this city of hell this city of hell
theres no reason for me to stay theres not much more for me to say
i dont need this and and im leaving your all i want of me

i dont wanna die alone in this city of hell this city of hell

if karma were to be come true
i know that i will be with you
you cant deny this its more than just my words

ooohhhhhhh ohhhhhhhhh ohhhh ohhhhh ohhhh ohhh ohhhh
no one will ever fully understand the rush of waiting
机翻的滚,我TM还没懒到这程度.
土豆番茄炒蛋
每一次想起你, 我知道你是我的女神
只有你可以将我救赎
如果你愿意接受我的爱 我将欣喜若狂

我感觉不安
我从未真正战斗过,没想过我会得到你的心
我的内心一片漆黑
我不想在这个古旧的房子里孤独一生

这念头让我沮丧
看着你安然入睡而我接近崩溃

我无需宣告,我开心炫耀
我激动颤栗,深陷爱河
因为我等待已久,痛苦挣扎
无论如何我都要表白:

每一次想起你, 我知道你是我的女神
只有你可以将我救赎
如果你愿意接受我的爱 我将欣喜若狂
我将飞上云霄,找到天堂
你知道我属于你
这个城市已经化为灰烬,我不属于这里

我睡觉时在床头藏着把刀
我很感激它能保护我
因为这个城市里到处都是肮脏愚蠢的贱人
她们都想要我死
她们可能不知道她们要对付的人超diao
我命中注定如此 所以顺应天命
我受够了这些贱人

每一次想起你, 我知道你是我的女神
只有你可以将我救赎
如果你愿意接受我的爱 我将欣喜若狂

为什么你不了解我,一个真实的我
我认为你应该了解我
我会永远爱你

我仍旧不相信这一切,但这一切确实毫无意义
一切正常的疯狂的都没有意义
你和我的存在都没有意义

我不想在这地狱般的城市孤独终老
让我留下没有理由,让我再多说些什么也没有借口
我不需要这些

如果缘分是真的,我会和你在一起
你无法否认这一点

哦-----
没人能够完全了解等待的痛苦

很辛苦翻译出来的
有些词你可能打错了,没有每句都译
有些地方采取了意译
这就是我的理解
本人才疏学浅,只能到这个程度了
百度网友0101ec1
艺术家:里希尼克斯
标题:地狱之城
专辑:地狱城
每当我想起你
我可以告诉你我的灵感
你那个终于可以救我
这将意味着everythying
如果你愿意让我把我的爱进入你的世界

我不觉得我自己的皮肤内的权利
我从来没有真的打,我只是不会赢
consealed在我的脑海我的灯光是如此暗淡

我不希望死在这个老健身房?

思想一样,在百达击垮我
你睡觉时的IM drownin

我没有说出来但是我高兴地说
激动和IM,即时通讯agrivated
因为我一直等待着和我辩论
天气或不我还是要这样说

少来我的心碎
我不知道为什么,但我的心失去了香港专业教育学院
所有这些都是你们已经花了我所有的时间
现在你的不安,IM在你身边

每当我想起你
我可以告诉你我的灵感
你的那个终于可以救我
这将意味着everythying
如果你愿意让我把我的爱进入你的世界

七十ferinhite在天堂
它告诉我,永远不打架
在斯卡里夜

这些天我和一个可能是服用飞行
终身天堂的地方,这一切都没

你知道,知道自己属于哪里
和它的不符合地方的IM
这个城市烧坏

我睡我的床与刀的权利
我的头的权利
感谢上帝,就是那里的Cuz我住的这个城市充满
细节问题谁愿意来杀死我的小母狗
但我不认为他们真的知道谁是他们要打交道他妈的
命运使我得到了它fullfilling它的IM生活
如果你试图杀死我只想知道你不会杀狗屎
这是我的城市母狗和IM它生病

每当我想起你
我可以告诉你我的灵感
你的那个终于可以救我
这将意味着everythying
如果你愿意让我把我的爱进入你的世界

为什么不能真正理解你是谁,我是真的
究竟我是谁,但我认为你可以
我会追你,直到我迪
我会追你,直到我死

我无法相信这一点,但其meaninless
在理智和疯狂
你和我都一样

我不希望死在这地狱的城市,仅今年地狱城
世界上没有理由我留下孤单没有太多我说
这一点,我不需要和IM离开你的所有我对我的要求

我不希望死在这地狱的城市,仅今年地狱城

如果业力是要成真
我知道我会与你同在
你不能否认这不仅仅是我的话,它更

ooohhhhhhh ohhhhhhhhh没有人像ohhhhh没有人像没有人像哦〜〜
没有人会完全明白繁忙的等待
李元浩159
Richy皆画家。
标题:城市地狱
地狱城市专辑:
每当我想起你
我可以告诉你我的灵感源泉
你能终于救了我的命
这就意味着everythying
如果你想让我把我的爱带进你的世界

我不觉得在我自己的皮肤
我从来没有真正的战斗,我就不会赢
在我的脑海里consealed灯光太暗淡

我不该想死在这旧体育馆吗?

这就好像的思想一直使我失望
你睡drownin化生

我没说它,但我很高兴地说
那我激动,我agrivated
因为我已经waitin和我有争议
不管或不澎湖肠有这样说

少来破碎的心
我不知道为什么,我失去了我的心
所有youve花了我所有的时间
现在你心烦意乱,我就在你身边

每当我想起你
我可以告诉你我的灵感源泉
你能终于救了我的命
这就意味着everythying
如果你想让我把我的爱带进你的世界

在天堂ferinhite七十
它告诉我从不打架
在scarey夜

这些日子我的可能
对一个从天上来的地方生活,把一切都摆平

你知道自己属于哪里
我发现,那里
这个城市是烧坏了

我睡在我用刀子床
以我的头的权利
感谢上帝,因为这座城市及其在我住的
小混蛋是怎样愿意来杀我
但我不认为他们真的知道谁他妈的他们被处理
我得到了一个命运如此我住这公司
如果你想杀我就知道你不会被杀害的大便
这是我的城市,我生病的*子

每当我想起你
我可以告诉你我的灵感源泉
你能终于救了我的命
这就意味着everythying
如果你想让我把我的爱带进你的世界

你真的理解为什么不能我真正是谁
但我是谁,我认为你能
我将把你到我
我要追赶你们,直到我死去

我无法相信这个,但其meaninless
健全的、理智的
你和我都是相同的

我不该想孤独的死去的地狱的地狱
没有理由不事关我留下来为我多说
我不需要你,我要走了,我想我

我不该想孤独的死去的地狱的地狱

如果业力被实现
我知道,我必与你同在
你不能否认它不仅仅是我的文字里

ooohhhhhhh ohhhhhhhhh ohhhh ohhhhh ohhhh ohhhh喔
没有人能完全理解的等待