请帮忙把一段英语翻译成汉语。谢谢。

.Iaminterestedinhavingaportraitmade.I’velookedatalltheonesavailableonEbay.IthinkIlike... .
I am interested in having a portrait made. I’ve looked at all the ones available on Ebay. I think I like yours very much but looking at the paintings they look too perfect. Almost like a photo with brush strokes on top of it. I want one with the detail of yours but looking at the pictures available on line of your portraits it is hard to tell for sure that it will look like a genuine painting.

Please assure me that when I get it I will be impressed and it will definitely look like a custom painting. I have attached the photos I plan to submit. The portrait would be mainly image 14" but more the facial characteristics of 23".

ahlmanwang
哈哈,看我的:

我很想让人给我做个画像。我已经看了所有Ebay网上的样品。我认为我非常喜欢你的,只是太过于完美。顶部很像是用刷子绘的。我想要一个有你详细信息的,只是从网上的画像看很难确定地说它就是一个真品。

请确保当我拿到它,我是非常触动并且该画像确实是一个风俗的画像。我已经附上了我计划提交的照片。该画像要14"大,但更多的是23”的面部画像。
百度网友d751343ff
我有一幅很感兴趣画像。我看过的所有可易趣。我觉得我像你一样的很厉害,但看着画他们看起来太完美了。几乎像照片笔画在它之上。我想要一间带的细节,你的,只是看着照片上的画像,很难说确认它看上去就像一个真正的绘画。

请告诉我,当我得到它,我将会给人留下了深刻的印象,这将会看起来像一个定制的paintin
Tracywong84
我想要一幅肖像画,我看了所有在EBAY的产品,我很喜欢你的产品,但是画看起来太完美了,就像是完全照着相片描出来的一样。我想要你的一幅有详情说明的肖像画,但是看了你在EBAY出售的肖像画,很难确定它是否是一幅正真的画像。

请确定我收到画后,我会对你的画印像深刻对于你的画确认实看起来像是定制的画。附件是我计划要定做的照片,The portrait would be mainly image 14" but more the facial characteristics of 23". 这句不知是什么意思了。