请帮忙把一段英文翻译成中文,谢谢。

Thankyou.Ifyouwanttosupportme,youcansupportviaPatreon.(网址)ForHDandNSFW,I'llsenddownlo... Thank you. If you want to support me, you can support via Patreon. (网址)
For HD and NSFW, I'll send download link after confirmed payment is completed on the beginning of the month. > w < )
电子书分享代找
谢谢你,如果你想支持我,你可以通过patreon(不知道这是什么玩意)
如果你需要高清和nsfw,在月初确认支持完成后我将会发送下载链接给你

麻烦采纳,谢谢
塔鹏池5t
谢谢你。如果你想支持我,你可以支持通过Patreon。(网址)的HD和NSFW,我会确认后付款是在每月初完成发送下载链接。> w < )