急急急,求高手帮忙翻译下信用证。。。。。!!!

ACERTIFICATEISSUEDTHEBENEFICIARY/SUPPLIERONTHEIRLETTERHEADSHOWINGFOLLOWINGINFORMATION... A CERTIFICATE ISSUED THE BENEFICIARY/SUPPLIER ON THEIR LETTER
HEAD SHOWING FOLLOWING INFORMATION DULY SIGNED AND STAMPED (SEAL OF COMPANY)

A) NAME AND ADDRESS OF THE MANUFACTURER AND COUNTRY OF ORIGIN OF
GOODS

B) FULL NAME OF THE PRODUCT

C) SPECIFICATION OF MATERIAL(COMPOSITION)

D) WIDTH OF GOODS(CM)

E) WASH/CARE INSTRUCTIONS

F) USE OF FABRIC AND

G) WEIGHT PER SQUARE METER.
我是独自微笑
受益人证明,其抬头加签字、盖章(公司印章)
A制造商的名称、地址和货物的原产国
B产品的全名
C材质的规格、成分
D货物体积
E洗涤说明(就是洗标吧)
F织物的用途 AND?
G每平方米的重量
lisha198909
翻译如下:

受益人证明/供应商信
以下签署头展示签名并盖章(密封的公司)。

一)的姓名和地址的制造商和原产地
货物

B)全部产品的名字

C)规格材(成分)。

D)宽的货物(公分)。

E)清洗/保健指示,

F)使用的织物

G)体重每平方公尺的面积。