假如你叫李华,你的美国笔友Tom来信询问你的情况1.学习和生活情况 2.毕业后打算

lerrychen
知道合伙人公共服务行家
毕业于上海大学计算机专业,有二十多年的机场工作经验,曾从事计算机编程、网络、广告设计、行政人事等工作

Dear Tom, I have received your letter。Recently I have much homework to do because of the final exam, so please forgive me for replying you lately. My study is still relatively stable, not bad work, but want to get high marks, must make the extra curricular exercise. I'm going to apply to study in American University after graduation, so I must pass the TOEFL。Every day I spend a lot of time on English. We should always keep in touch, I can practice my English. keep in touch , I wish you are always in good health! You sincere penpal, Lihua.

亲爱的汤姆,来信收到,最近邻近大考,功课非常的多,所以回信晚了,请见谅。我的学习情况还比较稳定,没有特别差的功课,但要取得高分,必须多做课外习题。我打算在毕业之后申请进入美国大学读书,所以还必须考出托福,每天我都会花大量的时间在英文上。今后我们要经常保持联系,我也可以练习一下我的英文。有空再联系,祝你健康!你的笔友,李华
樱花乱葬
随缘吧 缘分到了自然就就做了