答案和翻译!!

答案和翻译Areyouangrywhenyourfriendssingloudlywhileyou’reworking?Orwhenyourbestfrienddoesn... 答案 和翻译 Are you angry when your friends sing loudly while you’re working? Or when your best friend doesn’t wait for you ___1___ school?
If you are, you need to control (控制) your feelings and try ___2___ angry so easily. Getting angry with people can ___3___ you to lose friends.
Gary Egeberg, an American teacher, has ever written My Feelings Are Just Like Wild Animals to help you control your ___4___. It tells teenagers how to stay cool when bad things happen ___5___ them.
The book says that getting angry only makes problems ___6___. It can never make them better.
“Getting angry isn’t natural way to act,” the book says. “It’s just a bad ___7___, like smoking.”
The book gives a lot of advice if you get angry easily. Here are the top three:
◆ Keep a record. Every time you get angry, write down ___8___ you’re angry. Look at it later and you’ll see you get angry too easily.
◆ Ask your friends to stop ___9___ to you when you get angry. This will teach you to keep quiet and calm.
◆ Do something different. When you get angry, walk away from the problem and go ___10___.Try to laugh!
( )1. A. before B. after C. until D. during
( )2. A. not to be B. not be C. to be not D. don’t be
( )3. A. bring B. make C. cause D. keep
( )4. A. ideas B. way C. mind D. feelings
( )5. A. on B. with C. to D. for
( )6. A. easier B. bad C. badly D. worse
( )7. A. habit B. hobby C. topic D. influence
( )8. A. what B. how C. where D. why
( )9. A. to speak B. to talk C. saying D. talking
( )10. A. somewhere else B. somewhere other C. else somewhere D.other somewhere
青岛妮儿
1-5 B A B D C
6-10 D A D D A
当你的朋友在你工作的时候放声大笑,或者当你最好的朋友放学之后没有等你,你是否会生气?如果是,你需要控制你的情绪并试着不要这么容易生气。对别人生气会让你失去朋友。Gary Egeberg,一个美国老师,曾经写了一本名为《我的情绪像野兽》的书来帮助你控制你的情绪。它告诉青少年当不好的事情发生在他们身上时如何保持冷静。
书中说,生气只会让问题变得更糟,而绝不会让事情变好。
生气不是自然的反应,书中说,它只是一种还习惯,就像吸烟一样。
如果你很容易生气,这本书给出了很多建议。前三条是:
做记录。每次一生气的时候,写下让你生气的原因。稍后再回头来看它,你会发现你太容易生气了。
告诉你的朋友在你生气的时候停止跟你讲话。这将会教会你保持安静和冷静。
做点别的事情。当你生气时,丢下问题,到别的地方去。试着放声大笑。
百度网友f1dc776
答案:1、B 2、A 3、B 4、 D 5、C 6、D 7、A 8、 D 9、D 10、A
当你在工作的时候你的朋友很大声的唱歌你会生气吗?或者你的好朋友没等待你放学,你会生气吗?
如果你生气了,那么你需要控制你的情绪,不要那么轻易生气。对人生气会使你失去朋友。
加里Egeberg,一位美国老师曾经写过一本书《我的情绪就像野生动物》能帮助你控制你的情绪。它告诉年轻人如何保持冷静当坏事情发生到自己身上。
书中写到生气只会使问题变得更糟。它永远不会使他们变得更好。
“发脾气是不自然的行为方式”,书上说。“这可是个坏习惯,像吸烟。”
这本书提供了很多建议如果你容易生气。这是前三:
◆保持记录。每次你生气的时候,写下你为什么生气的。看着它之后,你就 会看到你太容易生气了。
◆让你的朋友们在你生气的时候别跟你说话。这个方法可以教会你保持安静,镇定。
◆做不同的事情。当你生气的时候,离开问题,去别的地方。
┈━═☆涛
你生气当你的朋友唱得很大声,当你在工作吗?或当你最好的朋友不等你___1___学校吗?
如果你,你就需要控制(控制)你的感觉,试着任何人生气那么容易的。生气的人能坚定不移你输了朋友。
加里Egeberg,一位美国老师,作品我的感觉就像野生动物来帮助你控制不活跃。它告诉年轻人如何保持冷静硫磺这种杂质当这些事情发生的时候。
书中写到生气只会使问题坏疽。它永远不会使他们变得更好。
“发脾气不是自然的方式行动”,书上说。“这是一个很坏的脚趾,像吸烟。”
,这本书提供了很多建议如果你容易生气。这是前三:
◆保持记录。每次你生气的时候,写下___8___你生气的。看着它之后,你就会看到你生气的太容易了。
让你的朋友们停止◆衰退期在你生气。这个方法可以教会你保持安静,镇定。
◆做不同的事情。当你生气的时候,离开问题,去?白金级试着笑!
()1。答:在当c。直到·d·的期间
()2。答:不b不是为了不·d·不要这样
()3。答:把b .使c引起·d·保存
()4。答:思想方式>之四须鲃思想感情
()5。答:在b和为了基于
()6。答:容易b坏c严重·d·更糟
()7。答:习惯之>(话题爱好影响
()8。如何在b刚才>之原因
()9。答:说b说话c说·d·说话
()10。答:别的地方b某个地方之D.other其它某个地方