急!英语翻译类问题,在线等,辛苦各位亲了

1.StudentswhodonotcomefromEnglish-speakingcountriesalsomusttakeatestsuchastheTOFELint... 1.Students who do not come from English-speaking countries also must take a test such as the TOFEL in the United States and Canada to show they know enough English to study in English.
2.However,students applying to universities in England can use one from to apply to several universities at the same time.(这篇文章是关于留学方面的)
3.Then things start to go wrong . Ted gets a flat tire .Next,construction workers are working on a new building , Ted waits a long time.(Ted是出租车司机,要去接客人时发生的事情)
4.At noon ,a woman gets into Ted"s taxi .She needs a ride home.
麻烦大家帮忙翻译一下,我真的很急,明天就要交了
百度网友ba128ed2e
1非英语语言国家的学生去美国加拿大也必须通过托福类的考试,以证明他们有足够的能力进行全英语的学习。
2无论如何,申请英国的大学的学生可以使用其中一种模式去同时申请几所大学。
3之后事情的走向就不容乐观了,泰德的轮胎漏气了。之后建筑工人正在一幢新楼里工作,泰德等了很久。
4很快,一个女人上了泰德的出租车。她要打车回家。
希望能帮到你……打得有点慢
湛井冈
1,那些不是来自英语国家的学生也必须在美国或加拿大参加考想托福一样的考试以证明他们会足够的英语以便用英语学习。
2,然而,申请到英格兰的大学读书的学生们去可以用一份简历同时申请多所大学。(from应为form)
3,然后事情开始变坏,泰德的车爆胎了。而且,建筑工人正在忙于建设一所新建筑,让泰得等了好长一段时间。
4,中午,一位女士进入了泰德的出租车里,她需要乘车回家。
个人翻译,仅供参考
UKnow_Reggae
1.Students who do not come from English-speaking countries also must take a test such as the TOFEL in the United States and Canada to show they know enough English to study in English
(1。学生在没有来自以英语为母语的国家也必须参加一项测试 如托福在美国和加拿大就能证明他们知道足够的英文。)

2.However,students applying to universities in England can use one from to apply to several universities at the same time
(然而,在英国大学的学生均可以在同一时间内申请于几所大学)

3.Then things start to go wrong . Ted gets a flat tire .Next,construction workers are working on a new building , Ted waits a long time
(然而事情开始就出了错[或者可以翻译为出岔子.]。泰德爆了胎,下,施工人员正在施工一种新型建筑,TED等候了很长一段时间)

4.At noon ,a woman gets into Ted"s taxi .She needs a ride home.

中午,一个女人进入泰德的出租车,她需要一个车回家
广东粤T
用白度翻译吧