英语选择题!急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thedesignofthenewtoolsshouldbe______carefully,sothatwecanchoosetheonewhichsuitsourjob... the design of the new tools should be ______ carefully,so that we can choose the one which suits our job.
A.examined
B.experiement
C.tests
D.tried
答案选A 为什么不选C
I do not mind picking up your things from the store. ____, the walk do me godd.
A.Sooner or later
B.Still
C.In time
D.Besides
答案选A
请说说为什么
谢谢
(good拼错了)
yang菜
第一题,被动语态,be done
第二题应该选D吧,此外另外
两只小狐狸
1. 被动语态,be+过去分词形式

2.迟早
匿名用户
第一题选C至少用用tested
第二题答案选D(此外,走路对我有好处)
123aibaa
第一题选A是因为the design of the new tools should be 后要+被动语态
意思为新工具的设计要被认真检查 选项中由被动语态的只有A
第二题A的意思是迟早,根据句意选A
specialise
examine 检查,跟后面的仔细搭配的

sooner or later 迟早。。。