求翻译!!!!!!!!!谢谢!

hecomestorealizethefactthatthereisnobeastintheworldandtheimaginarybeastjuststandsfort... he comes to realize the fact that there is no beast in the world and the imaginary beast just stands for the primary instinctof savagery and the evil that residing within all human beings.I agree the idea that the beast exists in everyone's heart.I remember that my mother frightened me when i was young:"if you are still naughty and mischievous,a big wolf which is hiding himself in your room will come out and eat you."in fact,we all know that there is no wolf at your home.parents uesed the wolf to frighten the children especially at night aim to control them.in other words,the wolf presents the dark side of human being. 展开
出众且纯良丶国宝6
他来了解一个事实,那就是没有野兽在世界和想象的野兽只是站,主要instinctof野蛮和灾祸,存在于所有的人类我同意的想法,那兽存在于每个人的心中我记得我的母亲吓了我一跳我年轻的时候:“如果你仍然顽皮淘气,狼,藏在你的房间里出来,吃你。“事实上,我们都知道,这里没有狼在你的home.parents uesed狼光明的
米丽亚丽娅
他渐渐明白,世界上并没有野兽,想象中虚幻的野兽正是人类内心深处的恶行和罪恶潜意识的表现。我同意每个人的心中都存在着野兽。我记得在我小时候母亲吓我,说:“在你房间里有个狼,如果你还是那么调皮捣蛋,他就会出来把你吃了。”其实我们都知道,家里根本就没有狼,只是父母用狼来吓唬孩子,尤其是在晚上想用狼让孩子乖乖睡觉。也就是说,狼,就是人类心灵的阴暗面。
mugen癞
他开始意识到这个世界没有野兽这个事实,并且这些想象中的怪兽都由人类的主要的野蛮本能人来本身带来的邪恶和灾祸而带来的。
我同意每个人心中都存在着野兽。
我记得我的妈妈在我小的时候吓唬我:“如果你这么一直淘气下去,搞恶作剧,一个藏在你房间中的巨狼会出来把你吃掉”
事实上,我们都知道这里没有狼在你的家。特别是晚上,父母为了控制小孩用狼来吓唬小朋友。换句话说,狼代表了人类的黑暗面。