请将以下一段英文翻译成中文?

Ifyouwanttomakeyourassessmentevenmoresophisticatedyoucandesignatecertainfactorstobegr... If you want to make your assessment even more sophisticated you can designate certain factors to be gradient, minimum or bonus. Gradient factors enable you to score different levels of each factor. However, you may want to include “nice to have” factors which would be better to score as a bonus. By doing so, it will give additional points to applicants who have that qualification without penalizing the applicants who don’t. You may also want to use minimum factors which will remove points for candidates that don’t have a certain qualifications without giving points to applicants who do. For example, with © 2008. Harrison Assessments Int'l 4 展开
姆盒在05
意思是:如果你想让你的评估,你可以更准确得选择特定的因素要梯度、最低或加值。梯度因素使你取得不同层次的每一个因素。然而,你可以包括“很高兴有“因素得分就好了一笔奖金。这样,它将给另外的一些方面申请者没有社会化的主动权的申请人不喜欢。你可能也想用最小的因素为候选人拿分,不需要一定的资格,而无须给予任何理由,申请人点。例如,在©2008年。哈里森·评估智力等重大4。(标准答案)
洛潆
如果你想让你的评估,你可以更准确得选择特定的因素要梯度、最低或加值。梯度因素使你取得不同层次的每一个因素。然而,你可以包括“很高兴有“因素得分就好了一笔奖金。这样,它将给另外的一些方面申请者没有社会化的主动权的申请人不喜欢。你可能也想用最小的因素为候选人拿分,不需要一定的资格,而无须给予任何理由,申请人点。例如,在©2008年。哈里森·评估智力等重大4。
乱了我的红妆
如果你想让你的评估,你可以更准确得选择特定的因素要梯度、最低或加值。梯度因素使你取得不同层次的每一个因素。然而,你可以包括“很高兴有“因素得分就好了一笔奖金。这样,它将给另外的一些方面申请者没有社会化的主动权的申请人不喜欢。你可能也想用最小的因素为候选人拿分,不需要一定的资格,而无须给予任何理由,申请人点。例如,在吗?2008年。哈里森
希望能采纳,嘻嘻!