请高手翻译下面短文

December25thisChristmasDay.Insomecountries,it'sthemostimportantdayintheyear.AIIthepeo... December 25th is Christmas Day. In some countries, it's themost important day in the year. AII the people come back to their homes to have the day with their parents or their children. On Christmas Day bells ring everywhere. The ringing bells tell people Christmas is coming. People sing and dance day and night. They have a good tiime.
Most families buy a Christmas tree for their children. And there're some presents hanging from the tree here and there. People also put presents in children's stockings, in many places,Father Christmas himself brings presents to them. He's a kind man and in red clothes. There's a big bag on his back. ln it there are a lot of presents.Christmas is a day when people enjoy all kinds of food.
百度网友1a40f26
12月25日是圣诞节。在一些国家,它是最重要的一天,在新的一年。 所有的人民回到家园,有他们的父母或子女的一天。在圣诞节的钟声响起无处不在。钟声告诉人们的圣诞节即将来临。人们唱歌跳舞白天和黑夜。他们有一个良好的时光。
大多数家庭为子女购买圣诞树。还有一些礼物是从树上挂在这里和那里。人们也把许多地方,儿童的袜子礼物,圣诞老人亲自给他们带来的礼物。他是一个善良的男人,在红色的衣服。有一个大袋子在他的背上。法律公告它有很多的礼物,圣诞节一天,当人们享受各种食品。
huhaoxmn
12月25日是圣诞节。在一些国家,这是一年之中最重要的日子,所有的人都回家和家人团聚。圣诞节那天到处响起钟声,它告诉人们圣诞节就要来了,人们唱歌跳舞,十分开心。
大多数家庭给孩子买圣诞树,父母把他们挂在每一个地方。通常父母会把送给孩子的礼物放在袜子里,有时候,圣诞老人亲自给他们带来礼物,他是一个善良的男人,穿着红色的衣服。在他的背上有一个大袋子。袋子里有很多的礼物.人们在这一天享受各种各样的食品。
笨笨51215487
12月25日是圣诞节。在一些国家,这是最重要的日子在一年。所有的人回到他们的家有一天,他们的父母亲或者他们的孩子。在圣诞节铃响起无处不在。钟声告诉人们圣诞节即将到来。人们唱歌和跳舞的昼夜变化。他们有好的吸。
大多数家庭买一棵圣诞树,给他们的儿女糊口。并且这里有一些礼物从树上挂着这里和那里。人们也把孩子们的袜子的礼物,在很多地方带来礼物,圣诞老人自己。他是一个善良的人,在红色的衣服。有一个大袋子,春风在他的back.这有许多的礼物圣诞节是一个一天当人们喜欢各种各样的食物。