求高手翻译短文

DearMyparents:EverydayIeatmeals,wearclothesandgotoschool,.Yougiveallthesethingstome.y... Dear My parents:
Every day I eat meals,wear clothes and go to school,.You give all these things to me . you cook meals for me,wash clothes for me,pay for things I want and work every day in order to provide me a better life .I have been moved. I shouldn’t just lead a comfortable life and always think I ought to have everything. When I see you being busy all the day,working and worrying for me all the day,I feel upset. When I see your hair turn grey, wrinkle creep on to your faces, my tears drop silently for you.
I love you from the bottom of my heart. Although you are no longer young,,you are still my dearest parents.Maybe you are too strict with me or maybe you have over-beaten me ,but the most important thing is that all the things you do are for me, You want me to be happy,healthy,wealthy,and successful.I understand your love for me .
I have been your whole world and I will pay a joyful world back to you. .
Yours , sun.
死了都要嗳
亲爱的父母亲:
你供我每天吃饭,穿衣服和上学。你给我做饭,给我洗衣服,给我买我想要的东西并且为了给我提供一个更好的生活每天工作。我被感动了。我不应该只是过着舒适的生活,总是觉得我应该拥有这一切。当我看见你忙碌了一整天,工作并为我操心一整天,我感到沮丧不安。当我看见你的发间出现银丝,皱纹爬到你的脸上,我的眼泪默默地为你落下。
我从心底爱你们。虽然你们已不再年轻,你们仍然是我最亲爱的父母亲.也许你们对我很严格,或许你们打我,但最重要的是,你们为我做的所有一切,你们希望我快乐,健康,拥有财富和成功。我理解你们对我的爱。
我一直是你们的整个世界,我会给你们一个欢乐的世界。

你们的儿子
芬达晴天
亲爱的,我的父母。
我每天吃的饭,穿的衣服去上学,. 你把这些事告诉我。你给我做饭,洗衣服,支付给我想要的东西,每天工作几个小时,目的是为了提供一个更好的生活。我已经被迁移。我不该只是过着舒适的生活,总是觉得我应该拥有一切。当我看见你正在忙了一整天,工作,而是因为我所有的日子里,我感到很难过。当我看见你的头发变得花白,对你的脸,徐变,我为你默默流出了眼泪。
我爱你,从我的心底。虽然你已经不再年轻,你仍然是我最亲爱的父母也许你太严格与我或者也许你有over-beaten我,但最重要的是你做的一切都给我,你让我快乐、健康、富有和成功的. 我了解你对我的爱。
我被你的整个世界,我将付出过个快乐的世界回到你身边。

你,太阳。