求会计英文翻译!

计量会计收益是根据权责发生制概念,经济学家将收益定义为:其核心是收入实现和配比原则.对企业与其股东交易作适当调整以后,一个企业期末与期初的价值之差,计量经济收益需要估计未... 计量会计收益是根据权责发生制概念,经济学家将收益定义为:其核心是收入实现和配比原则.对企业与其股东交易作适当调整以后,一个企业期末与期初的价值之差,计量经济收益需要估计未实现得价值变动,而会计收益则着重于交易的发生. 展开
流水上的岁月
This should be what you are looking for.
BTW,just FYI.
-----------------------------------------
计量会计收益是根据权责发生制概念,经济学家将收益定义为:其核心是收入实现和配比原则。
Measurement accounting income is an accrual basis concept and economists define the core of income as revenue realization and matching principle.
对企业与其股东交易作适当调整以后,一个企业期末与期初的价值之差,计量经济收益需要估计未实现得价值变动,而会计收益则着重于交易的发生。
After an adjustment has been made to enterprise and its shareholders' transaction, the value variance between the end and beginning period of the enterprise comes into existence. Econometric income has to take the unrealized value variance into estimation, while accounting income mainly focuses on the occurrence of transaction.
-----------------------------------------
All rights reserved@ 2010 Larence H.D.
无锡翻译社
我可以帮您翻好

淘宝店铺 文森翻译
军谧让迎真
注意:有限的现金和投资包括作为抵押限制的租赁安排的定期存单和利率为4
%至5.5
%还本付息

commitment是委托事项的意思