英语在线翻译

Oncetherelivedanoldmaninamountainvillage.Hewasafamoushunter(猎人).Heoftenwenthuntingalo... Once there lived an old man in a mountain village. He was a famous hunter(猎人). He often went hunting along the mountains. He was not afraid of any wild animals, even a tiger.
One night, someone saw a tiger come into the village, and stole two sheep away. The next night the tiger came again. The villagers were frightened. They asked the old hunter to catch it so that they could have a safe life.
When the old man heard about the tiger, he thought hard. He wondered why the tiger came at night twice but only stole the sheep. The next night he walked about outside the village. Suddenly he saw the tiger coming. He quickly threw himself on the ground. To his surprise, the tiger did not come at him, but went away. He followed it quietly and found it was running on two of its feet just like a man. Then everything was clear.
On the fourth day, when it got dark, the hunter took some animal skins(皮)with him and hid himself behind a big tree near the village. He was waiting for the “tiger”. As soon as the “tiger” came near the tree, the old hunter jumped out, caught the “tiger” by the “leg” and said, “Don’t be afraid. I do not mean to hurt you. You know who I am, don’t you?”
The “tiger” said “Yes” and took off the tiger’s skin.
“You’re poor. But you mustn’t steal anything from others. Here are some animal skins for you. You may sell them at the market. With the money, you can tuy food and clothes for your family. Work harder and try to to make a living.” With tears in his eyes, the poor man thanked the kind-hearted old hunter and walked home.
caichao0426
从前在一个山村住着一位老人。他是一位著名的猎人。他经常沿山去打猎。他不怕任何野生动物,哪怕是老虎。
一天晚上,有人看见一只老虎进了村子,而且偷走了两只羊。第二天晚上老虎又来了。村民们都非常害怕。他们让老猎人去捕获它,这样他们才能安全的生活。
当老人听说了老虎的事情,他仔细思考了下。他很奇怪为什么老虎只在夜晚出现两次,但却只是偷羊。第二天晚上他在村落外走来走去。突然,他看见老虎来了。他很快就伏在地上。但是令他吃惊的是,老虎并没有走向他却走开了。他悄悄地跟在老虎后面并且发现它像人那样用两只脚在跑。因此一切都很清楚了。
第四天的时候,当天黑了,猎人拿了一些动物皮然后藏在村子附近的一棵大树后面。他在等待那只“老虎”。就在那只“老虎”来到这棵树附近的时候,老猎人跳了出来,抓住“老虎”的“腿”,说:“别害怕。我不是想伤害你。你知道我是谁,是吗?”
那只“老虎”说:“是的”然后脱掉了虎皮。
“你很穷。但你不能从别人那里偷东西。这里有一些动物皮给你。你可以在市场上卖掉。你可以用这个钱给你的家人买食品和衣物。努力劳作,努力去谋生。”那个穷人饱含着泪水感谢了这位好心的老猎人,然后走着回家了。
上海辞书出版社
wode12398
从前有一个老人住在山里。他是一个有名的猎人。他经常去山中狩猎。他不害怕任何野生动物,甚至是老虎。一天晚上,有人看到入村来了一只老虎,并偷走了两只羊了。第二天晚上,老虎又来了。村民们吓坏了。他们希望老猎人捕捉它,以便他们能有一个安全的生活。
当老人听到关于老虎的事,认为捉老虎很难。他想知道为什么老虎来了两次,但只在夜间偷羊。第二天晚上,他在村外走来走去。突然,他看见老虎来了。他迅速贴在地上。令他惊讶的是,老虎没走向他,只是走了。他静静地跟着它发现它像一个人一样用两条腿走。他明白了一切。
在第四天,天黑时,猎人带着一些动物皮毛和躲在附近的一个村庄大树后。他在等待的“老虎”。当“老虎”附近的树来了,老猎人跳出来,抓住了“腿”的“老虎”,并说:“不要害怕。我不是有意要伤害你。你知道我是谁,不是吗?”“老虎”说“是”并脱掉了老虎的皮。
你是很穷。但你不能偷别人的东西。这里给你的一些动物的皮毛。你可以在市场上出售它们。有了这笔钱,你可以为你的家人买食品和衣服。更加努力地工作,努力谋生。他的眼睛充满泪水,这个可怜的人感谢善良的老猎人后就走回家。
百度网友01daad2
从前在一个山村住着一位老人。他是一位著名的猎人。他经常沿山去打猎。他不怕任何野生动物,哪怕是老虎。
一天晚上,有人看见一只老虎进了村子,而且偷走了两只羊。第二天晚上老虎又来了。村民们都非常害怕。他们让老猎人去捕获它,这样他们才能安全的生活。
当老人听说了老虎的事情,他仔细思考了下。他很奇怪为什么老虎只在夜晚出现两次,但却只是偷羊。第二天晚上他在村落外走来走去。突然,他看见老虎来了。他很快就伏在地上。但是令他吃惊的是,老虎并没有走向他却走开了。他悄悄地跟在老虎后面并且发现它像人那样用两只脚在跑。因此一切都很清楚了。
第四天的时候,当天黑了,猎人拿了一些动物皮然后藏在村子附近的一棵大树后面。他在等待那只“老虎”。就在那只“老虎”来到这棵树附近的时候,老猎人跳了出来,抓住“老虎”的“腿”,说:“别害怕。我不是想伤害你。你知道我是谁,是吗?”
那只“老虎”说:“是的”然后脱掉了虎皮。
“你很穷。但你不能从别人那里偷东西。这里有一些动物皮给你。你可以在市场上卖掉。你可以用这个钱给你的家人买食品和衣物。努力劳作,努力去谋生。”那个穷人饱含着泪水感谢了这位好心的老猎人,然后走着回家了。
工陈245
从前有一个老人在一个小山村。他是一个著名的猎人。他经常沿山去打猎。他不惧怕任何野生动物,甚至一只老虎。
一天晚上,有人看见一只老虎进了村庄,并偷走了两只羊。第二天晚上老虎又来了。村民们都吓坏了。他们让老猎人抓住它,这样他们才能安全的生活。
当老人听说了老虎的事,他努力思考。他很奇怪为什么老虎晚上来了两次,但只偷羊。第二天晚上,他走在村外。突然他看见老虎来了。他很快趴在地上。使他吃惊的是,老虎不朝他走来,但走开了。他悄悄跟着它,发现它是就像一个人用两只脚行走。他什么都明白了。
在第四天,天黑时,猎人就用动物皮与他躲在一棵大树附近。他在等待“老虎”。“虎”来到树跟前,老猎人跳出来,抓住了“虎”的“腿”并说,“不要害怕。我不想伤害你。你知道我是谁,不是吗?“
“虎”说“是”并把老虎皮。
“你是可怜的。但你不能偷东西的人。这里有一些兽皮的你。你可以卖掉。有了钱,你可以尝试食物和衣服给你的家人。努力工作,努力谋生。”在他的眼里含着泪水,可怜的人感谢善良的老猎人回家了。
百度网友6692af4
How are you doing?

You can get prestigious and highly paid job. We will help you with it.
We offer presents Education Awards from the best accredited universities.
Problems will not be.
Order yOur 100% verifiable diploma online and have it shipped to
you soon!

Get your career started with a new ordered online. Call us now For
United States; 1 3I0494 OI12 and outboard USA; + 13IO494O I12 call
and leave your name and tel. number (with a country code) and wait for
them to Calling back.
Contact me if you hav any questions.

Best regards,
The Quick Diploma Management Team