跪求翻译高手 请帮我翻成英文(不要翻译网站的,文法要对)感谢您

1朋友2工作3金钱当你真心跟一个人做朋友时.发现她是自私自利,并不是自己所想的那样.以前我的方法总是逃避,现在我会说出缺点.然而离开去找寻对的朋友.接著是工作上的问题,我... 1朋友
2工作
3金钱

当你真心跟一个人做朋友时.发现她是自私自利,并不是自己所想的那样.以前我的方法总是逃避,现在我会说出缺点.然而离开去找寻对的朋友.

接著是工作上的问题,我懂刚开始都需要一点适应的时间.一开始被自己的毅力打败,同事间的窃窃私语对我是负面的.本想半途而废,但是不想让大家认为我是个没有能力的人.为了这种坚持我做到了,尽管学的东西再多我战胜了.

最后!我认为这是我叛逆的时期.当我没钱吃饭的时候,我选择向朋友伸出援手而不是妈妈.我很感谢那位朋友而我也对妈妈感到抱歉.但是现在我学了一些撒娇对我的家人.也更家人更有互动了.我想我自己改变了许多.
百度网友369d3015c
虽然没有悬赏分数,帮你翻译了一大段的文字,就当互相帮助吧,交个朋友,以后互相学习吧!

1 friends
2 job
3 money

当你真心跟一个人做朋友时.发现她是自私自利,并不是自己所想的那样.以前我的方法总是逃避,现在我会说出缺点.然而离开去找寻对的朋友.
It is common that when you want to make friends with someone sincerely, but then discovered he or she is so selfish, unlike the one you expected before. The way I deal with this situation used to escape away. However, I would point the drawbacks out, leave and seek for the proper ones.

接著是工作上的问题,我懂刚开始都需要一点适应的时间.一开始被自己的毅力打败,同事间的窃窃私语对我是负面的.本想半途而废,但是不想让大家认为我是个没有能力的人.为了这种坚持我做到了,尽管学的东西再多我战胜了.
Then it is the matter of job. I know that we need some time to adapt the new environment at the beginning. Maybe you will defeat by your perseverance, maybe your colleagues always whispery make negative comments on you, and maybe you wanted to give up halfway. Nevertheless, you do not want to be regarded as incapable by others, so you stick to what are you doing now and succeed no matter how many things you have learned.

最后!我认为这是我叛逆的时期.当我没钱吃饭的时候,我选择向朋友伸出援手而不是妈妈.我很感谢那位朋友而我也对妈妈感到抱歉.但是现在我学了一些撒娇对我的家人.也更家人更有互动了.我想我自己改变了许多.
Last but not least, it is my rebellious period in my opinion. When I have no money to eat, I choose to ask for help from my friends rather than my mom. I am grateful to my friend, at the same time, feel sorry for my mom. But now I learned how to say sweet words to my family, which brings more active atmosphere for the whole family. I think I have changed a lot.

参考资料: 个人翻译

匿名用户
你悬赏都不一定有人给你翻译,何况不悬赏了!

教你一个方法:把他拆成一段或者一个句子提问这样会已一些也说不定1