帮忙翻译一下这个英语短文,不要在线翻译器翻译出的内种翻译. 哪位高手能帮忙翻译一下,先谢谢啦~~~

Christmasisthebiggestfestivaloftheyearinmostwesterncountries.Besidesallthepresents,fo... Christmas is the biggest festival of the year in most western countries. Besides all the presents,food,drinks,and decorations that people buy for Christmas,there is always a Christmas tree. About a week before Christmas,people decorate the Christmas tree with lights,coloured paer and an angel on the top.Famliy presents are usullay put under the tree.
So it seems Christmas is hardly complete without a tree.It brightens the home and brings joy to children everywhere.But what's the Christmas tree for anyhow?
The tradition of the Christmas tree goes back to the eight century to a mission-ary from England called ST Boniface
仗剑天涯的歌咏者
圣诞节是大多数西方国家一年之中最隆重的节日。除了人们为节日购买的所有那些礼物、食品和装饰之外,还要准备一棵圣诞树。在节日的一周之前,人们就开始用小灯、彩纸以及一个小天使来装饰圣诞树。家庭礼物通常放在树下。
所以,没有圣诞树的圣诞节是不完整的。圣诞树给家庭处处带来明亮,给孩子们带来欢乐。但到底圣诞树是怎么来的呢?
这个圣诞树的传统要追溯到公元8世纪一个来自英格兰的传教士,他的名字叫圣.波尼法修。
浅情无痕
圣诞节是一年的最大的节日在大多数西方国家。除了所有礼物、食品、饮料和装饰中,人们购买圣诞节,总是有一棵圣诞树。圣诞节前一周,人们装饰圣诞树彩灯,染paer 43有一位天使放在最上面usullay把家人的礼物在那棵树下了。

如此看来,几乎完整的圣诞节是一棵树. 它使家庭和世界各地的儿童带来喜悦但圣诞树,总之吗?

圣诞树的传统可以追溯到19到八世纪被称为圣Boniface从英国mission-ary