求一些好听的英文歌 类似于let it go 、because of you之类的

如题不是要摇滚或乡村的,不要太劲也不要太静... 如题
不是要摇滚或乡村的,不要太劲也不要太静
月聆雪丿
let her go —— boynce Smmer Vide —— Walk
Wait for you —— Eliott Walk away —— Dia
Me and my broken heart —— rixton Young and beautiful —— lana
Somebody to you—— vamps Maps —— maroon
Let me go —— Avril Roar —— Ketty

Best day of my life —— American Story of my life —— One
Counting stars —— Onerepublic
北极星香格里拉
like a rose anyone of us , when you believe, far away from home ,,living to love you ,, Truly Madly Deeply,, my love
◥怅惘◣
《Boom Clap》-Charli XCX
《Only Love Can Hurt Like This》-Paloma Faith
《Shower》Becky G
百度网友d7a0194
let me go
say something
追问
是谁唱的呢