书包的英语怎么写?

猫头鹰教育知识分享

书包的英语:schoolbag。

schoolbag

英 ['skuːlbæg]     美 ['skuːlˌbæg]

n. 书包。

The schoolbag is for Mary for her new school year.

书包是给玛丽的新学年礼物。

My brother always misplaces his schoolbag.

我弟弟常常乱放他的书包。

近义词:

book bag

英 [bʊk bæɡ]   美 [bʊk bæɡ]

书袋;书包。

Eric cleaned up again, covered the bodies with sheets, and packed a book bag with supplies.

艾瑞克又清理了一遍,用床单盖住尸体,装上一书包的补给品。

The backup turkey's in Lily's book bag.

备用火鸡在莉莉的背包里。