谁能帮忙翻译几个句子啊~~ 感激不尽啊~~

1.Itistheyouthatwantstorequireyoutobemorethanyouare,thatdoesn'tevenknowwhatistosettle... 1.It is the you that wants to require you to be more than you are,that doesn't even know what is to settle or sell out.
2.If the answer is no,vital life energy is being wastsd and you are living a compromised existence that cheats you out of a chance to be truly happy and at peace.
3.Is your behavioral life,your public persona,at odds with the values,beliefs,desires,passions,and visions that define your authentic self?
4.If so,you have given up control and are living a life defined from the outside in,rather than from the inside out.
沐歆新
1.超越自己,需要不计较付出和结果。
2.如果答案是否定的,那你就是在浪费生命,而你的妥协会使你失去真正的幸福安宁的机会。
3.是你的行为举止和公众形象能定义真正的自我,还是你的价值观、信仰、渴望、热情、世界观能定义真正的自我?
4.如果是这样,那你需要放弃控制并由表及里的过生活,而不是由里及表。
小小飞飞族族长
1.是你自己想要超越自己,甚至都不计较代价和后果。
2.如果答案是否定的,那你就是在浪费生命,而且在生活中你所扮演的妥协角色会使你失去真正幸福安宁的机会。
3.如何来定义自我,是靠你的举止,你的外貌,与其他人不同的价值观,信仰,渴望,热情还是对未来的愿景?
4.如果是这样的话,那你就放弃了控制权并逐渐步入封闭而非敞开心怀。
小棕熊乖乖
1.是你自己想要超越自己,甚至都不计较代价和后果。
2.如果答案是否定的,那你就是在浪费生命,而且在生活中你所扮演的妥协角色会使你失去真正幸福安宁的机会。
3.如何来定义自我,是靠你的举止,你的外貌,与其他人不同的价值观,信仰,渴望,热情还是对未来的愿景?
4.如果是这样的话,那你就放弃了控制权并逐渐步入封闭而非敞开心怀。