请帮我翻译一下:“一个永不褪色的我, 宁静致远, 还有 身随心动。”这三句话,急求,翻成英语,谢谢了! 15

请帮我翻译一下:“一个永不褪色的我,宁静致远,还有身随心动。”这三句话,急求,翻成英语,谢谢了!可加分,别出现语法错误或者中式英语,再次感谢了。... 请帮我翻译一下:“一个永不褪色的我, 宁静致远, 还有 身随心动。”这三句话,急求,翻成英语,谢谢了! 可加分,别出现语法错误或者中式英语,再次感谢了。 展开
zodiac123321
Me,who never fades.
Peaceful status of mind offers accomplishment.
Heart guides actions.
在大圣寺塔看美丽人生的牛油果
I'll be the one who will never change.
I'll go far by leading a quiet life.
listen to my heart / follow my heart
Bonnie_Yang215
1.No fading is me. (知道阿迪的广告词不?”“impossible is nothing.”倒装加否定是最强的了)
2.Still water runs deep.-leading a quiet life
Succeeding by a quiet attitude.(意译版)
3.The body comforts the heart. (随心而动的动用move没有comfort好,lz自己看吧)
超然的肃杀
I am a never fade, quiet Zhiyuan, and the body moving heart.
梵天凌昳5I
An ever-fixed me, halcyon send far, and body follow one's move