求翻译!急!!!

实在非常抱歉,我们的模具出了点问题,目前还在调试,需要延长制作周期,可能要到11月底才能把样品寄给你。不知是否还能配合上你的时间呢?对此我们真的感到十分抱歉!!在线等呐,... 实在非常抱歉,我们的模具出了点问题,目前还在调试,需要延长制作周期,可能要到11月底才能把样品寄给你。不知是否还能配合上你的时间呢?对此我们真的感到十分抱歉!!
在线等呐,求大神
faxamala

实在非常抱歉,我们的模具出了点问题,目前还在调试,需要延长制作周期,可能要到11月底才能把样品寄给你。不知是否还能配合上你的时间呢?对此我们真的感到十分抱歉!!

We hereby sincerely appologize for the extension of production cycle of moulds, which are being adjusted at present due to some problems occured , hence the samples have to be delivered to you until the end of November.We wonder if they could match your time? We feel very regret for the inconvenience we brought you herein.
百度网友adfed5d
实在非常抱歉,我们的模具出了点问题,目前还在调试,需要延长制作周期,可能要到11月底才能把样品寄给你。不知是否还能配合上你的时间呢?对此我们真的感到十分抱歉!!

I am so sorry, we have a problem with mold, also currently commissioning, production cycle need to be extended, likely will take until theend of November to send samples to you. Don't know if I can fit your time? We really are very sorry about this!!