我这有一段文献,求大家帮忙翻译一下啊,谢谢哦!!!

Overall,thesedatasupportamodelinwhichPLAGL2functionsprimarilytoaffectgliomagenesisvia... Overall, these data support a model in which PLAGL2 functions primarily to affect gliomagenesis via its impact on differentiation and self-renewal(Figure 8).
In the unstimulated NSC/progenitor cells lacking PLAGL2 overexpression,the Wnt receptor complexes are not bound by ligands,allowing the axin/APC/GSK3βcomplex to phosphorylate β-catenin and target it for rapid degradation.
总的来说,这些数据支持一个模型,其中PLAGL2影响主要职能是通过影响gliomagenesis诱导分化、自强(图8)。
在unstimulated缺乏其他祖细胞,Wnt PLAGL2实验受体配合物不受配体,允许axin / APC / GSK3βcomplex phosphorylateβ-catenin和目标,为快速恶化。
匿名用户
总的来说,这些数据支持一个模型,其中PLAGL2职能主要通过其影响分化和自我更新(图8)的影响gliomagenesis。
在未受刺激国科会/祖细胞缺乏PLAGL2表达,Wnt信号受体复合物并不受配体,使axin/APC/GSK3βcomplex磷酸化β- catenin和目标快速降解。

希望对你有一定的帮助!!!!!!!!!!