英语翻译 在线 在线~

Therearemanyenvironment-friendlysports.Powerwalkingisoneofthemthatyoucouldtakeuptoday... There are many environment-friendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You don't need any special equipment except a good pair of shoes; and you don't have to worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.
Whatever sport you take up, you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be "green gyms". They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoors, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, it's free.
Apluslee
有很多环境友好型的运动。竞走便是其中的你可以随时选择的一种。除了一双好的运动鞋,你不需要任何特殊设备。同时,你不要担心资源和金钱,简单而且完全免费。竞走也能让你保持健康。如果你有规律地走,对你的心脏和骨骼是很有好处的。专家们表示,每天20分钟的竞走会让你少一些焦虑,睡的好并且更好的控制体重。
不管你选择哪种运动,使用环境友好型的器材和选购由循环材料做的产品会让它更环保。但是最终的目标是绿色运动。有更好的方式去替代传统健身会所和现代运动中心。绿色运动的成员进行户外运动,比如乡下或是开阔的地方。参加到这样的组织也不需要特殊的器材。更重要但是,这是免费的。

呼,完全手工翻译!
上海辞书出版社
五倍结节力
有很多环境友好型的运动。竞走便是其中的你可以随时选择的一种。除了一双好的运动鞋,你不需要任何特殊的设备,你不必担心资源和你的钱包。简单而自由、电力散步也能使你保持健康。如果你走,那是很好的,定期对心脏和骨头。专家说,20分钟的力量每天散步能使你感到不那么焦虑,睡个好觉同时有更强的体重控制。

任何一项体育运动你拿起,您就可以使它变得环保,环保设备的使用和购买产品材料制成的再造。但最后的目标应该是“绿色体育馆”。它们有更好的替代者传统健身俱乐部和现代体育中心。绿色体育馆进行体育运动的成员在户外,在农村或其他休憩地方。没有特别的要求,你开始你的会员。而且最重要的是,这是免费的。
匿名用户
有许多环境友好运动。权力步行之一他们那你可以拿起今日。你唐't需要任何特种设备除一个益处一双鞋;你唐't不得不担心资,你的钱包。简单,免费,权力步行能也保持你适合。如果你行走经常,它会对什么有益你的心,骨。专的发言权那20权力的分钟步的日报能让你感觉了少焦急,睡觉好,宁愿控制体重。无论什么运动你拿起,你能做到生手借用环境友好设备买产品用再生材料做成。但最后目标将"绿的健身房"。他们更好的复位对惯例的的健康俱乐部,现代的运动中心。隶属于绿的健身房做运动户外,在乡下或其他的空旷空间。有没有特殊要求对你开始你的籍。最好的,它的免费。