翻译这句话

Butthesamedemocratizingforcesthathaveopeneduptheproductionandconsumptionofmediaalsora... But the same democratizing forces that have opened up the production and consumption of media also raise the prospect of great peril, not just for the traditional media companies but for societies thrust into a time of disruption, uncertainty, even calamity as a trusted old order with its benefits and well-understood rules is smashed. Media organizations that, for good reasons, could not react to the writing on the wall, are being bypassed by a new generation of media-savvy prosumers. 展开
百度网友a32c2cd
但是打开了生产和消费市场的媒体的民主力量也导致了危机四伏的局面,这危机不仅仅是针对传统媒体公司,还可能将整个社会带入了一个充满混乱、不确定性的时代,一个被信赖的旧秩序和众所周知的规则完全被打破的时代。而那些因为自己利益的原因不能对这危机之兆采取措施的媒体组织将被精明的新一代媒体关注者置之不理。

PS:But the same democratizing forces that have opened up the production and consumption of media also raise the prospect of great peril要是能改成But the same democratizing forces of media that have opened up the production and consumption also raise the prospect of great peril会更好理解一点。
media-savvy ,savvy即对。。十分了解、熟悉的人。
the writing on the wall:不详之兆
a454562465
但是,同样的民主化已经打开了生产和消费的媒体也不仅仅是为了提高企业的传统媒体,但对于社会中的巨大危险前景,部队插进了混乱,不确定性的时期,作为一个值得信赖与旧秩序,甚至灾难它的好处和众所周知的规则被打破。媒体组织说,有充分理由,无法作出反应,写在墙上,正在绕过媒体精明的个人用户的新一代。
----google翻译
树色流墙长1G
但相同的民主化力量,具有开放的生产和消费的媒体也提高了极大的危险的前景,不只是传统媒体公司,但社会推力到中断、 不确定性、 甚至灾难的时候,捣破一个受信任的旧秩序,其好处和易于理解的规则是。媒体组织的好的理由可以不回应写在墙上的是被媒体悟性 prosumers 的新的一代被绕过。
灵活又稳固丶小牛s
但是同样的力量民主化开放的媒体生产和消费的前景也导致了巨大的风险,而不只是在传统的媒体公司但对于社会插进的灾难不安甚至破坏,是值得信赖的旧秩序与它带来的好处无比规则是打碎了。媒体,因为很好的理由,不能对写在墙上,被结石prosumers新一代的媒体支持。