一道GRE数学题,求大神解答

Inasurveyofstudents,eachstudentselectedfromalistof12songsthe2songsthatthestudentliked... In a survey of students, each student selected from a list of 12 songs the 2 songs that the student liked best. If each song was selected 4 times, how many students were surveyed? 展开
师坑爹57IK6
答案错了吧,三角形面积 π*(半径)/2,扇形面积 π*(半径)平方/6,π/6 > 1/2 ,应该是扇形面积大
满意请采纳。
alex_1240
一群学生, 每人从12首歌的列表中选出2首最喜欢的, 如果每首歌被选择了4次, 学生应该有多少人?

12X4=48(次) 每人选2首, 共计48/2=24(人)
匿名用户
关于GRE题目的问题,同学可以去新东方在线论坛GRE专区求助,上面有很多考过的同学互相帮助~
naddylee
12×4/2 = 24