英文翻译求助!英译汉,谢谢

Ifyouwouldnotbeforgottenassoonasyouaredeadandrotten,eitherwritethingsworthreading,ord... If you would not be forgotten as soon as you are dead and rotten,either write things worth reading,or do things worth writing.
America has naver forgotten Benjamin Franklin because he did both.He became famous for being a scientist,an inventor,a statesman,a printer, a philosopher,a musician,and an economist
晴天飞鸟
如果你不想一死就被人忘记有两个办法: 留下被人称颂的作品或者做出被人称颂的事情。
美国永远都没有忘记本杰明·富兰克林因为他做到了以上两者。他因成为特学家,发明家,言论家,排字工人,哲学家,音乐家和经济学家而闻名于世。
忙于数据_123
若不想一死就被人忘记有两个办法: 留下被人称颂的作品或者做出被人称颂的事情。
匿名用户
如果你将不被忘记当你死了,糟透了,或者写东西值得一读,或做一些值得写作。
ariel0118
若要在死后尸骨腐烂时不被人忘记,要么写出值得人读的东西,要么做些值得人写的事。
——本杰明·富兰克林《穷理查年鉴》

参考资料: http://baike.baidu.com/view/3338454.htm