有人能帮我翻译一下吗?

Thenasthediversgodown,theseabecomescolderandcolder.TheUSWeatherBureauuseskitestogathe... Then as the divers go down,the sea becomes colder and colder.
The US Weather Bureau uses kites to gather information about winds and weather.
It is difficult to memorize something you don't understand.
With their great jaws,they can swallow fish larger than themselves.
No household can get on without oil,for it is used in cooking.
Try to connect the new information with somerhing you already know.
To it we owe the existence of the motor-car.To it we owe the possibility of flying.
In ltaly,fou example,it is still considered quite normal for children to live at home with their parents at least until they marry.
When they left,my wife went up with the old lady to help her clear up the mess.
iluvhiroki
然后,随着潜水员不断下潜,海水温度越低。
美国气象局用风筝来收集风势与天气的信息。
要记住那些你不明白的东西是很难的。
因为下颌很大,它们可以吞咽比自己还大的鱼。
没有油任何家庭都无法生活,因为它是烹饪必需品。
努力去把新的信息与你已知的信息结合起来。
我们感激摩托车的存在和飞行的可能。
例如,在意大利孩子在结婚前都住在家里是很正常的。
当他们走后,我的妻子走向那位老妇人去帮她打扫。
放几天呀
之后,当潜水员下去,大海变得越来越冷。
美国气象局利用风筝来收集风和天气信息。
这是很难记住的东西你不明白。
随着他们的伟大下巴,他们可以吞下比自己大的鱼。
没有一户可以上无油,因为它是用于烹调。
尝试连接 你已经知道了新的信息。
为了它,我们欠了电机 它的存在,我们才有可能飞上天空。
在意大利,缶例如,它仍然被认为是相当正常的儿童在家里与父母同住,至少直到他们结婚。
当他们离开,我的妻子去与那位老太太帮助她收拾残局。
有字打错了吧?
烽火诸侯路
楼主真不失大方人啊!这么长的翻译竟然报价0分。