求一段好听的BBOX基本节奏谱子 K表示大鼓 S表示小鼓!

简单点,我是个BBOX初学者,一些字母不懂!要短而好听的!... 简单点,我是个BBOX初学者,一些字母不懂!

要短而好听的!
撒旦and小鬼
《we will rock you》
[K]Buddy you're a [s]boy make a [K]big noise
[s]Playin' in the [K]street gonna [s]be a big [K]man some [P]day
You got [K]mud on yo' [s]face
You [K]big dis[s]grace
[K]Kickin' your [s]can all [K]over the [s]place

BREAK IT DOWN

一求(口哨) X8~9 Break it Down
KkHHS KkHHHHSHH
KkHHS KkHHKHS思
KkHHS KkHHHHSHH
KkHHS KkHH Break it Down
[Break it] H可S [Break it] H可H可 S思~
[Break it] H可S [Break it] H可 [Break it] S思~
[Break it] H可S [Break it] H可H可 S思~
[Break it] H可S [Break it] H可 [Break it Down]
KkHHS KkHHHHSHH
KkHHS KkHHKHS思~
KkHHS KkHHHHSHH S
KkHHS KkHH Break it Down
冰萝馆7
Kwoo Kwoo S T KK S T
Kwoo Kwoo S T K T KK K S T
单空格为分音!双空格为停一拍!
由半斗得衡1G
4Beat:K S K S
8Beat:KHSHHKSH
16Beat:KHHK SHHK HHKH SHHK