这句话用英文要怎么翻译呢?

你做的好事未必有人在意,你做错的事却总会被人津津乐道。... 你做的好事未必有人在意,你做错的事却总会被人津津乐道。 展开
wangmumu1024
Your favors might not be remembered in anyone's mind/ heart,
while your faults are always in others' talks/ conversations.
你做的好事可能不会被人放在心上,但是你犯的错误总是被人提起。

注意:
”好事、坏事“的表达,good things 不是“做好事”的好事,而是“美好的事情”,一般说人做的好事用favor、kindness、benefit等。“坏事”可以说,wrong doing 、 misdoing、还有诸如villainy等严重的词。fault表示过错。

while做连接词时,可以表示:但另一方面,然而; 同时,
适用于陈述两件形成对比或反差的事实,这里应该用while,而不合适用其他的转折连词。
因为诸如but\however这样的表示强烈转折的连词大多表示的是因果关系不合理,或者事实与想象的不合理甚至相反,在这里不合适。
lynnelinxue
The good things you do may not be noticed by people,
but when you do something wrong , it is always talked about by people.
A九州冥魔
You did not necessarily someone care, you do wrong thing but always being great relish
夏悠暄
The good things you have done will not always be noticed, but people wil be interested in what you did wrong all the time.

希望对你有帮助~~~
iamninahu
the good things you have done may not be noticed; the things you have done wrong are always be talked delightly
希望LL 能采纳