求高手翻译!!!急!!!谢谢!!!

Lawyersmaybedividedintoseveraltypes.Triallawyerisonetype.Office-practicelawyerisanoth... Lawyers may be divided into several types. Trial lawyer is one type. Office-practice lawyer is another. Office- practice is concerned with matters such as preparing documents, advising business, or settling estates. Many office-practice lawyers never participate in a lawsuit, but leave litigation to trial lawyers. General practitioners, especially in small communities, may handle every matter that is brought to office. House counsels are another large group of attorneys. They are employed by business to assist in
the internal operations of the business by preventing and solving legal problems.
Lawyers play important roles in society. First of all, they are advisors. A lawyer's product is advice - advice on an infinite variety of subjects. Much of the advice is not on legal matters, but may involve business decisions or family affairs. Second, lawyers are advocates for their clients. Office lawyers negotiating a contract are advocates just as trial lawyers are; their advocacy is directed at other attorneys and their clients, rather than to judges and juries. Third, lawyers are negotiators of compromise. They seek to avoid the difficulties and expenses of litigation by finding a mutually satisfactory alternative.
To be a good advisor, advocate and negotiator, lawyers must be cultured. They must be able to appreciate the historical relevance of our fundamental freedoms and the role of law in our society. They must be keenly aware of the world in which they live, what is right about it and what is wrong, so that they can fulfil their role as instrument of change. They must be compassionate and sensitive to human problems and weaknesses, because the practice of law is a very personal matter.
Lawyers must be courageous and willing to represent unpopular causes, because the right to counsel exists as a necessity. They must be willing not only to defend such causes, but to defend the system that requires such representation
别给我谷歌的翻译。
专业术语在线翻译不出来的
仗剑天涯的歌咏者
你好,帮你翻译好了,手工活儿。如下:
律师可以分为几类。 辩护律师是一种。 咨询律师是另一回事。 咨询律师是有这些事项的:如准备文件,商业咨询或解决房地产问题。 很多咨询律师从不参与诉讼,但会把诉讼留给诉讼律师。 一般的咨询律师,特别是在一些小社区,可以处理带给给办公室的每一件事情。 房产顾问是另一种业务量很大的律师团体。 他们受聘于企业,协助企业内部的运作,防止和解决法律问题。
律师在社会中扮演着重要角色。 首先,他们是顾问。 律师的产品是建议——建议的主题范围是无限的。 大部分的建议都不是有关法律问题的,但可能包括商业决策或家庭事务。 第二,律师们是他们的客户的拥护者。咨询律师协商合同就如同辩护律师;他们的对客户的拥护是针对其他律师和他们的客户,而不是法官和陪审团。 第三,律师是妥协让步的谈判代表。 他们要避免诉讼的困难和费用,并找到一个双方都满意的选择。
做一个好的顾问,拥护者和谈判代表,律师们必须有文化。 他们必须能够欣赏基本的自由的历史意义,以及法律在我们社会中的作用。 他们必须对我们所生活的世界有敏锐的意识,知道什么是对的,什么是错的,这样他们才能做好这们这种扭转局面的工作。 他们必须要有同情心,对人类问题和弱点很敏感,因为对法律的实践是一种很私人的问题。
律师必须具足勇气,并且乐于代理不得人心的案子,因为律师的权利的存在是一种必须。 他们不但必须愿意捍卫他的案例,而且也需要捍卫需要这种人物的系统。
律师可以分为几类。辩护律师不是一种。咨询律师是另一回事。办公室—实践是有关事项,诸如准备文件,建议商业或解决房地产。很多咨询律师从不参与诉讼,但离开诉讼留给诉讼律师。一般的医生,特别是在一些小社区,可以办理每件事情带来给办公室。房子的计谋是另一个大群律师。他们受聘于企业,协助
企业内部的动作,通过防止和解决法律问题。
律师在社会中扮演着重要角色。首先,他们是顾问。律师的产品是建议——建议在一个无限多样的主题。大部分的建议是不要有关法律问题,但可能包括商业决策或家庭事务。第二,律师们提倡他们的客户。办公室合同谈判倡导律师辩护律师是一样;他们的请愿是针对其他律师和他们的客户,而不是法官和陪审团。第三,律师是谈判代表的妥协。他们想要避免诉讼的困难和花费在找到一个双方都满意的选择。
是一个好的顾问,提倡和谈判代表律师必须讲究的。他们必须能够欣赏的历史意义,我们的基本的自由权利法律在我们社会中的作用。他们必须的世界有敏锐的意识,他们在那里生活,什么是对的,什么是错,这样他们才能起到变化的工具中所扮演的角色。他们必须要有同情心和敏感的人类问题和弱点,因为修法是一很私人的问题。
律师必须勇于并且乐于代理不得人心的案由,因为请律师的权利是一种必须存在。他们必须愿意不仅捍卫其原因,而是保卫系统这类需要表示
淹死的鱼9527
你的这段话的中文意思是:
律师可分为几种类型。出庭律师是一种类型。办公室执业大律师是另一回事。办公室的做法是关注事项,如准备文件,咨询业务,或解决屋。许多办公室执业律师不参加诉讼,但保留诉讼审判律师。全科医生,尤其是在小社区,可处理每一个被带到办公室的问题。律师楼的律师是另一大集团。
他们受雇于业务,该业务的内部运作协助防止和解决法律问题。律师在社会中发挥重要作用。首先,他们的顾问。律师的产品的建议 - 在一个变化无穷的主题的建议。大部分的意见是不是法律问题,但可能涉及商业决定或家庭事务。其次,律师是为他们的客户倡导者。办公室的律师正在谈判的合同主张审判律师一样,他们的主张是针对其他律师和他们的客户,而不是法官和陪审团。第三,律师是妥协的谈判者。他们设法避免的困难和寻找一个双方都满意的替代性诉讼费用。
要成为一个良好的顾问,倡导和谈判,律师必须进行培养。他们必须能够体会到我们的基本自由的历史意义和法律在我们社会中的作用。他们必须清醒的世界中,他们的生活,什么是对的,什么是错它知道,使他们能够履行其作为变革工具的作用。他们必须富有同情心和敏感的人的问题和薄弱环节,因为法律实践是一个很个人的事。律师必须勇敢和愿意代表不受欢迎的原因,因为对律师的权利是必需品存在。他们必须愿意不仅是保卫等原因,而是保卫系统需要这样的表现。