帮忙翻译一下,急急急啊!!

Asboys,weweremostlylefttoourowndevices.Weplayedwithtoyswemadeourselves.Wemadeanimalsa... As boys,we were mostly left to our own devices.We played with toys we made ourselves.We made animals and birds out of mud. Nature was our playground.We sat on flat stones and slid down the face of the large rocks.We did this until our back were so sore we could hardly sit down.I learned my lesson one day from a donkey. We had been taking turns climbing up and down its back and when my chance came I jumped on and the donkey bolted into a nearby bush. It tried to unset me,which it did,but not before the thorns had scratched my face,embarrassing me in front of my friends.Like the people of the East,Africans have a highly developed sense of dignity,or what the Chinese call"face".I had lost face among my friends.Even though it was a donkey that unseated me,I learned that to humiliate another person is to make him suffer an unnecessarily cruel fate. 展开
foxracing121
作为男孩子,我们大多数人和自己的玩具一起待着。我们玩着自制的玩具。我们用泥巴捏出动物和小鸟。大自然就是我们的游乐场。我们坐在平滑的石头表面滑滑梯。我们一直这么滑直到腰背疼得坐不住为止。有一天,我在一只驴的身上收到了教训。我们几个轮流在它背上爬上爬下,当轮到我的时候我一下子跳到它的背上,它就这么蹿进附近的树丛里去了。它试图把我摔下去,当然它做到了,但那是在我的脸被荆棘刮伤之后,这让我在朋友们面前很尴尬。就像东方人一样,非洲人民有着高度的自尊,或是中国人所谓的“面子”。我在朋友间丢了面子。即使这只是一只驴把我甩了下来,我却学到了羞辱另一个人仅仅就是让他承受一次不必要的悲剧。

求分,不容易啊我~~~~
piyuraul
像男孩,我们主要是留给自己的计谋我们踢玩具我们使自己从动物和鸟类的泥泞中。自然是我们的操场。我们坐在滑下的扁石头面对大岩石我们是这么做的,直到我们的后人既酸痛我们几乎无法坐下来我学到了这一课有一天,一只驴子。我们一直轮流地爬上爬下背部而当我的机会来了我跳上,驴拴到附近的灌木丛。它想用不了我,把它说出来,但在此之前,荆棘里的刮伤了我的脸,让我在我朋友的面喜欢的东部,非洲人一种高度发达的份尊严,或者被中国人称为“面子”我失去了的脸是我的朋友即使这是一个驴,拉我,我了解到羞辱别人的人都会使他受不必要的残酷的命运
wannaleave
我们男孩用自己的智慧寻找乐趣,玩自己做的玩具,用泥巴捏动物和小鸟,大自然就是我们的游乐场。我们会坐在平坦的大石头上然后滑下来,玩到疼得坐不下来为止。有一天我终于从一头驴身上得到了教训,那天我们轮流在驴背上爬上爬下,轮到我的时候,我跳上驴,这驴居然窜进了旁边的灌木丛,它想甩掉我,它成功了,我的连被荆棘刮伤了,弄得我在朋友面前很尴尬。东方和非洲的人对尊严很敏感,中国叫“面子”,我在朋友面前丢面子了。虽然只是一头驴子甩掉我,但我认识到羞辱别人会使他遭受不必要的痛苦命运。
wsdnw
作为男孩子,我们主要依靠自己。我们玩自己做的玩具,比如一些泥制的动物和鸟类。大自然就是我们的操场。我们坐在石头上或者躺在上面,直到我们的背烫的实在没法坐才起来。有一次,一只驴给我上了一课。我们轮流在它的背上爬上爬下,当到我的时候,我刚跳上去,它就突然冲进了附近的一个灌木丛,它想把我摔下来。但是还没等到荆棘划破我的脸,我就已经在我的朋友们面前很尴尬了。就像东部的人一样,非洲人有很强的自尊心,或者说就是中国人所谓的“面子”。我在我的朋友中间丢脸了,即使那只是一只不想让我坐在上面的驴。我知道了如果想羞辱一个人就让他承受不必要的残酷的命运。

以上翻译有许多不恰当之处,仅做参考!
cctvzhangding
As boys,we were mostly left to our own devices. We played with toys we made ourselves. We made animals and birds out of mud. Nature was our playground. We sat on flat stones and slid down the face of the large rocks. We did this until our back were so sore we could hardly sit down. I learned my lesson one day from a donkey. We had been taking turns climbing up and down its back and when my chance came I jumped on and the donkey bolted into a nearby bush. It tried to unset me,which it did,but not before the thorns had scratched my face,embarrassing me in front of my friends. Like the people of the East,Africans have a highly developed sense of dignity,or what the Chinese call"face". I had lost face among my friends. Even though it was a donkey that unseated me,I learned that to humiliate another person is to make him suffer an unnecessarily cruel fate.

像男孩,我们主要是留给自己的计谋我们踢玩具我们使自己我们从动物和鸟类的泥泞中。自然是我们的操场。我们坐在滑下的扁石头面对大岩石我们是这么做的,直到我们的后人既酸痛我们几乎无法坐下来我学到了这一课有一天,一只驴子。我们一直轮流地爬上爬下背部而当我的机会来了我跳上,驴拴到附近的灌木丛。它想用不了我,把它说出来,但在此之前,荆棘里的刮伤了我的脸,让我在我朋友的面喜欢的东部,非洲人一种高度发达的份尊严,或者被中国人称为“面子”我失去了的脸是我的朋友即使这是一个驴,拉我,我了解到羞辱别人的人都会使他受不必要的残酷的命运

谢谢 我的回答希望你满意