求翻译段合同,英文,谢谢了

Thewasteairpipelinesshallbeair-tight.Toavoidodordistributionitisnecessarythattheexhau... The waste air pipelines shall be air-tight. To avoid odor distribution it is necessary that the exhaust air pipelines are under under-pressure. In addition, horizontal pipelines shall be as short as possible and installed at slope. Suitable condensate collection vessels shall be provided at the lowest points. Exhaust air pipelines in particularly cold zones of the building shall be protected against condensate development and provided with a thermal insulation.
In order to avoid odor development in neighboring recreation rooms, exhaust air shall be passed into the free air flow at a suitable point vertically over the roof. Galvanized deflector hoods shall be used for this purpose or hoods in the colour of the client. The hoods shall be placed on 30 cm high bases. Intake of outside air shall be at least 3 m on top of the ground level in order to avoid intake of dust and other noxious matter together with the outside air. The intake opening shall be provided with a weather protection grille – anodised aluminium -, or in colour at the discretion of the client. The grille shall be designed such that rain and snow are prevented from entering. A galvanised grille with a wire mesh of 10 mm is to be used as protection against bugs.
The exhaust air ventilators shall be provided with an approval for the application. The motors shall be protected from overheating and provided with an own fresh air supply in any case which is separated from the exhaust air.
swwspp
废气管道应该密封。为避免气味发散,确保排气管能承受一定压力是必要的。另外,水平管道应该尽量短一点并倾斜安装。在底部应安装合适的固化物收集容器。特别是建筑物寒冷部位的废气管道应该防止固化物扩散,并安装隔热装置。
为了防止气味扩散到附近的娱乐场所,废气应该在屋顶的最高点转化成自由流通的气流。因此,未起到这种作用或按照客户要求,需要安装镀锌的导向排气罩。这种排气罩需要安装在30cm高的底座上。通风口需安装在离地平面至少3米高的地方,以防止灰尘和其他有害物质随外面的空气一起进入。进气口需安装一个温度控制护栅——点镀铝膜或根据客户自己判断安装。护栅要能够防止雨雪进入。带10毫米厚的铁丝网的镀锌护栅是为了反正小虫子的进入。
排气通风机需要有安全使用的认证这个装置要能够反正过热,并有独立的新鲜空气供应设备,能在任何情况下与废气分离。
zmn870817
该管道将废气空气压缩。为了避免气味的分布是必要的排风管道下不足的压力。此外,水平管道应尽可能短,并在斜坡上。合适的冷凝集船舶应当提供最低点。在寒冷地区的建设,特别是排气管道应得到保护,开发和凝析油的热绝缘提供。
为了避免气味邻近娱乐室的发展,废气,应传递到自由的空气流动在一个合适的点在屋顶垂直。导流罩镀锌应当用于这一目的或在用户端的彩色头巾。该抽油烟机应放在30厘米高的基地。进气外,应至少在3米的地面上,以避免与外界空气的灰尘和其他有害物质的摄入在一起。开放的摄入量应提供一个全天候的保护罩-阳极氧化铝- ,或在客户端的自由裁量权的颜色。格栅的设计应使得雨和雪都是无法进入。带有一个10毫米镀锌丝网格栅将被视为对错误保护。
排风换气机,应提供一个应用程序的批准。电机过热保护,应与一个自己在任何情况下新鲜空气供应量是从排气分开提供。
alexdu1122
废气管道应该密封。为避免气味发散,确保排气管为减压条件是必要的。另外,水平管道应该尽可能地短并在坡道上安装。在最底部应安装合适的冷凝物收集容器。特别是建筑物寒冷部位的废气管道应被防护以防止产生冷凝,并安装保温装置。
为了防止气味扩散到相邻的康乐室,废气应该垂直地被带入屋顶上的自由流通气流。因此,按照客户要求,需要安装镀锌的导向排气罩。这种排气罩需要安装在30cm高的底座上。通风口需安装在离地平面至少3米高的地方,以防止灰尘和其他有害物质随外面的空气一起进入。进气口需安装一个温度控制护栅——阳极氧化铝或颜色根据客户自己的意思安装。护栅要能够防止雨雪进入。带10毫米厚的铁丝网的镀锌护栅是为了防止小虫子的进入。
排气通风机需要有使用认证。电机要有过热保护,并有独立的新鲜空气供应,并与废气分离。