急求Dream High ost歌词~!

主要需要JOO和玉泽和秀智合唱的那首歌的歌词啊~... 主要需要JOO 和玉泽和秀智合唱的那首歌的歌词啊~ 展开
xinhuid
《dream high》歌词
泽演 秀智 佑荣 joo

I dream high 난 꿈을 꾸죠
힘들 때면 난 눈을 감고
꿈이 이뤄지는 그 순간을
계속 떠올리며 일어나죠

두려움의 끝에서 난 오늘도 흔들리죠
떨어질까 봐 날아오르지 못하는 어린 새처럼
자꾸 내가 할 수 있나 내 꿈이 이뤄질까
내딛는 걸음 한 걸음 걸음이 다시 두려워 질 때마다

I dream high 난 꿈을 꾸죠
힘들 때면 난 눈을 감고
꿈이 이뤄지는 그 순간을
계속 떠올리며 일어나죠
I can fly high 나는 믿어요
언젠가 난 저 하늘위로
날개를 펴고 누구보다도
자유롭게 높이 날아 오를거에요

넘어진 날 일으켜 줄 용기가 필요하죠
먼지를 털고 다시 일어나 또 한 번 뛰어갈 용기가
다시 한 번 나를 믿고 나의 운명을 믿고
모든 걸 걸고 내 키보다 높은 벽을 뛰어 넘을거에요

I dream high 난 꿈을 꾸죠
힘들 때면 난 눈을 감고
꿈이 이뤄지는 그 순간을
계속 떠올리며 일어나죠
I can fly high 나는 믿어요
언젠가 난 저 하늘위로
날개를 펴고 누구보다도
자유롭게 높이 날아 오를거에요

Dream high a chance to fly high
아픔들은 이젠 모두 다 bye bye
하늘에 있는 저 별들처럼 높이 날아봐
니 꿈들을 펼쳐 보는 거야 time for u to shine
이제부터 시작이야 gotta make em mine
니 손으로 이뤄가 미랠 두려워 하지마
이젠 힘껏 자신있게 걸어가
Destiny 숙명이지 멈출 수 없는 운명이
지금 우리 눈앞에 펼쳐지지
이건 너를 위한 whole new fantasy
그러니 이제부터 여기 내 손을 잡아
우리의 목표는 지금부터 하나
꿈과 미래 포기하지 않아
젊음 열정 여기 모두다 Dream High

I dream high 난 꿈을 꾸죠
힘들 때면 난 눈을 감고
꿈이 이뤄지는 그 순간을
계속 떠올리며 일어나죠
I can fly high 나는 믿어요
언젠가 난 저 하늘위로
날개를 펴고 누구보다도
자유롭게 높이 날아 오를거에요

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Someday - 아이유

언젠간 이 눈물이 멈추길 언젠간 이 어둠이 걷히고
따스한 햇살이 이 눈물을 말려주길

지친 내 모습이 조금씩 지겨워지는 걸 느끼면
다 버리고 싶죠 힘들게 지켜오던 꿈을
가진 것보다는 부족한 것이 너무나도 많은 게
느껴질 때마다 다리에 힘이 풀려서 난 주저앉죠

언젠간 이 눈물이 멈추길 언젠간 이 어둠이 걷히고
따스한 햇살이 이 눈물을 말려주길

괜찮을 거라고 내 스스로를 위로하며 버티는
하루하루가 날 조금씩 두렵게 만들고
나를 믿으라고 말하면서도 믿지 못하는 나는
이제 얼마나 더 오래 버틸 수 있을지 모르겠어요

기다리면 언젠간 오겠지 밤이 길어도 해는 뜨듯이
아픈 내 가슴도 언젠간 다 낫겠지

날 이젠 도와주길 하늘이 제발 도와주길
나 혼자서만 이겨내기가 점점 더 자신이 없어져요

언젠간 이 눈물이 멈추길 언젠간 이 어둠이 걷히고
따스한 햇살이 이 눈물을 말려주길
기다리면 언젠간 오겠지 (someday, someday)
밤이 길어도 해는 뜨듯이 이 아픈 내 가슴도 언젠간 다 낫겠지

언젠간 언젠간

someday IU

愿这泪水有一天会停止 愿这黑暗有一天会消散
愿温暖的阳光拭干这泪水

如果有些厌烦我疲倦的样子
会想要抛弃一切 一直守护着的梦想
比起拥有的 不足的部分太多
每次有这种感觉的时候 我的双腿会瘫软无力

愿这泪水有一天会停止 愿这黑暗有一天会消散
愿温暖的阳光拭干这泪水

没关系的 我自我安慰着坚持着
一天天 渐渐令我害怕
要相信我 一边说着一边却无法相信
我不知道今后还能再支撑多久

只要等待总有一天会来的吧 就像夜晚再长太阳也会升起
我受伤的心 总有一天也会痊愈吧

现在请帮帮我吧 上天啊拜托帮帮我吧
我现在渐渐没有自信去独自战胜了

愿这泪水有一天会停止 愿这黑暗有一天会消散
愿温暖的阳光拭干这泪水
只要等待总有一天会来的吧
就像夜晚再长太阳也会升起 我受伤的心 总有一天也会痊愈吧

总有一天 总有一天
lenka911
Someday - 아이유

언젠간 이 눈물이 멈추길 언젠간 이 어둠이 걷히고
따스한 햇살이 이 눈물을 말려주길

지친 내 모습이 조금씩 지겨워지는 걸 느끼면
다 버리고 싶죠 힘들게 지켜오던 꿈을
가진 것보다는 부족한 것이 너무나도 많은 게
느껴질 때마다 다리에 힘이 풀려서 난 주저앉죠

언젠간 이 눈물이 멈추길 언젠간 이 어둠이 걷히고
따스한 햇살이 이 눈물을 말려주길

괜찮을 거라고 내 스스로를 위로하며 버티는
하루하루가 날 조금씩 두렵게 만들고
나를 믿으라고 말하면서도 믿지 못하는 나는
이제 얼마나 더 오래 버틸 수 있을지 모르겠어요

기다리면 언젠간 오겠지 밤이 길어도 해는 뜨듯이
아픈 내 가슴도 언젠간 다 낫겠지

날 이젠 도와주길 하늘이 제발 도와주길
나 혼자서만 이겨내기가 점점 더 자신이 없어져요

언젠간 이 눈물이 멈추길 언젠간 이 어둠이 걷히고
따스한 햇살이 이 눈물을 말려주길
기다리면 언젠간 오겠지 (someday, someday)
밤이 길어도 해는 뜨듯이 이 아픈 내 가슴도 언젠간 다 낫겠지

언젠간 언젠간

中文翻译:原创 by poyota

someday IU

愿这泪水有一天会停止 愿这黑暗有一天会消散
愿温暖的阳光拭干这泪水

如果有些厌烦我疲倦的样子
会想要抛弃一切 一直守护着的梦想
比起拥有的 不足的部分太多
每次有这种感觉的时候 我的双腿会瘫软无力

愿这泪水有一天会停止 愿这黑暗有一天会消散
愿温暖的阳光拭干这泪水

没关系的 我自我安慰着坚持着
一天天 渐渐令我害怕
要相信我 一边说着一边却无法相信
我不知道今后还能再支撑多久

只要等待总有一天会来的吧 就像夜晚再长太阳也会升起
我受伤的心 总有一天也会痊愈吧

现在请帮帮我吧 上天啊拜托帮帮我吧
我现在渐渐没有自信去独自战胜了

愿这泪水有一天会停止 愿这黑暗有一天会消散
愿温暖的阳光拭干这泪水
只要等待总有一天会来的吧
就像夜晚再长太阳也会升起 我受伤的心 总有一天也会痊愈吧

总有一天 总有一天

Dream Boy
こころときめくから 鸟の翼を得た
翼があったから飞んだわけじゃない
Get Down
教えてくれよ大空から降りて
Break down
何があるのか この壁のむこうに
ねぇ、きっと仆たちは気付かないだけ
今もこの星は周り続けている
愿いは叶おうとしている
谛めちゃいけないと いつも言ってた
今もこの背中押し続ける言叶
振り向く必要はないさ
明日を目指して进めばいい
ねぇ、きっと仆たちは気付かないだけ
今もこの星は周り続けている
愿いは叶おうとしている
谛めちゃいけないといつも言ってた
今もこの背中押し続ける言叶
振り向く必要はないさ
明日を目指して进めばいい

我们一定只是没发现到
现在这颗星依旧在运转
不需要回头
只需要超着明天前进

因为决定要飞翔
小鸟得到了翅膀
并不是因为有了翅膀
所以才要去飞翔
Get Down
请告诉我好吗
从天空飞下
Break Down
到底有些什么
在这片墙壁的另一边

我们一定只是没发现到
现在这颗星依旧在运转
企图让心愿实现
你常说不可以轻易放弃
如今这句话带给了我前进的勇气

不需要回头
只需要超着明天前进
我们一定只是没发现到
现在这颗星依旧在运转
企图让心愿实现
你常说不可以轻易放弃
如今这句话带给了我前进的勇气
不需要回头
只需要超着明天前进
Are you ready? From coast to coast all around the world
From the north from the south from the east west around the world

So ready or not ready or not here we come now
So why? why don't you come along with me?
Let us go starting from America

We'll climb to the top of the mountain to see morning rise and
We'll ride throught the desert under the moon and the stars
So I'll take you away all round the world round the world round the world

And you ready? From coast to coast all around the world
From the north from the south from the east west around the world

So redy or not ready or not here we come now
So ready or not ready or not here we come now
So why? why don't you come along with me ?
Let us go starting from America

----------------------------------------------------------------

CONTINUE
作词人:久保田洋司 作曲人:堂本光一

(中译)

超越广大悲伤的坚强
擦乾眼泪直视明白的眼神

人就算是失去白色的羽翼
也都还能选择在大地生存

浩瀚天空美丽 那是因为
有我们生存的大地在啊
无尽延展的这条道路彼端
我们有一天一定可以抵达 一定

就算是失失某种东西 受到伤害
也都还是要接受自己 相信自己

人不能单独活下去
我们有守护爱的使命

浩瀚天空美丽 就算摸不到
也感觉我们曾经身在那里
用无尽的光芒看守著我们
对著那颗星星发誓的 梦想

浩瀚天空美丽 那是因为
有我们生存的大地在啊
无尽延展的这条道路彼端
我们有一天一定可以抵达 一定

浩瀚天空美丽 就算摸不到
也感觉我们曾经身在那里
用无尽的光芒看守著我们
对著那颗星星发誓的

梦想一定会持续
梦想一定 梦想一定会持续

----------------------------------------------------------------

In the Cemetery
作词人:久保田洋司 作曲人:岩田雅之

(中译)

In the Cemetery

要在黑暗之中燃烧
然后沈入冷火的大海
或是要可悲的腐朽
然后永远映照在封锁过去的眼眸之中

将绝望的荆棘 从身体里拔除吧

Someday Someday you'll get to there
再也无法回头
In the Cemetery
遭到苛责
再也无法回头
In the Cemetery

请下跪吧 请求原谅吧
就赖著悲怜叹息好了
明知无可避免
又为什麼要持续艰难的抵抗
愚蠢的
呐喊只会被土地吞噬罢了

Someday Someday you'll get to there
再也无法回头
In the Cemetery
遭到苛责
再也无法回头
In the Cemetery

Someday Someday you'll get to there
再也无法回头
In the Cemetery
遭到苛责
再也无法回头
In the Cemetery

----------------------------------------------------------------

Love and Loneliness
作词人:白井裕纪 / 新美香 作曲人:Anders Barren / Nina Woodford / Jany Schella

拥抱孤独映照在镜子里
你期望明天给你什麼?
I was myself in the mirror
Oh, what can I feel?
能相信的只有形式
I don't know what is true
Oh, what do I believe?
那就更别说是永远的爱根本不存在

How many years ago想不起来
So many things that I have lost
I don't need anything 就连爱 现在都..
I want to stay the way I am

染红的双唇是热情的色调
跟温暖的心一起用爱溶解出来

I fell in love one day
Oh, deep in my heart
永无止尽的掉落爱的深渊Oh...

You came into my sight 心被掠夺
So much love I got from you

4楼

How many days ago 与你相遇
So many happiness you brought

How is my life?我们两人
I want to be with you forever
Oh, all I need is LOVE只要有爱
Maybe I can stay the way I am

Can you feel...my heart beat...
However this love came to the end
Tell my why...She is gone...
Here I am... So lonely by myself
Maybe I choose to say

How many years ago想不起来
So many things that I have lost
I don't need anything 就连爱 现在都..
I want to stay the way I am
How is my life?我们两人
I want to be with you forever
Oh, all I need is LOVE只要有爱
Maybe I can stay the way I am
Oh...你已经不在
Loneliness changed the way I am

----------------------------------------------------------------

NEW HORIZON
作词人:久保田洋司 作曲人:饭田建彦

(中译)

在无尽遥望的眼神彼端Oh YEAH
让后们立下永不被污染的誓言Oh YEAH

让我门在决定不再回头的眼睛里
灌注热情
堂堂前进

I SAY YES
终於将亲眼看到NEW HARIZON
总有一天要在那里相见
在胸中沸腾的太阳
从地平线放射到无垠天空之上

终将光芒万丈HORIZON
展翅的光束
在此交会 在今天的
约定都实现之时

I SAY YES
终於将亲眼看到NEW HARIZON
总有一天要在那里相见
在胸中沸腾的太阳
从地平线放射到无垠天空之上

终将光芒万丈HORIZON
展翅的光束
在此交会 在今天的
约定都实现之时

----------------------------------------------------------------

One
作词人:六ツ见纯代 作曲人:马饲野康二

(中译)

漫漫长夜终於黎明太阳缓缓上升
身边有同伴温暖的微笑

Change of your mind就算是世界
Change of your mind继续变化

One and One唯有你
One by One终将消失
唯有一个东西不想失去 足以为这个笑容骄傲的场所

即使是独自描绘不尽 膨胀的明天
至少将其染上各自所想的色彩就好

Change of your mind我们一直
Change of your mind都会如此相信吧

One and One这片天空
One by One这片大海
我都想紧紧拥抱 希望心意能够传达

One and One从昨天
One by One到明天
因为我们开跑的梦想 不知道休止

----------------------------------------------------------------

So Feel It Coming
作词人:3+3 作曲人:堂本光一

Cuz I know you're gonna find it! I know you're gonna make it!
Oh dreams do come true

Dreams are for lovers that's what they all say
And there are times when you feel down and low and gray
Close your eyes and see see the strength within
They you'll know you will succeed

It's time to let go and let the time flow
And there's no time to even stop or trip or fall
So feel it coming through your body energy take flight

Cuz I know you're gonna find it! I know you're gonna make it!
Oh dreams do come true

Finding the right way is sometimes wrong way
And if you don't succeed just try and try again
Take the easy way you'll fall on your face
So just smile take day by day

It's time to let go and let it just flow
And there's no time to even stop or trip or fall
So feel it coming through your body energy take flight

Cuz I know you're gonna find it! I know you're gonna make it!
Oh dreams do come true

----------------------------------------------------------------

Why don't you dance with me?