求翻译一下 10

lethexeres
原文:有些写法是古英文,例如 Goeth,是Go的第三人称单数的古英文,现在是Goes
Codex Gigas
Give blow for blow, scorn for scorn, doom for doom-with compound interest liberally added thereunto! Eye for eye, tooth for tooth, aye four-fold, a hundred-fold!
Make yourself a Terror to your adversary, and when he goeth his way, he will passess much additional wisdom to ruminate over. Thus shall you make yourself respected in all the walks of life, and your spirit-your immortal spirit-shall live, not in an intangible paradise, but in the brains and sinews of those whose respect you have gained.

翻译:
黑暗圣经(恶魔圣经)
以拳头还击拳头,以嘲笑还击嘲笑,以毁灭还击毁灭,双倍地偿还!以眼还眼,以牙还牙,四倍,百倍!
让你成为对手的恐惧,他夹着尾巴逃跑的时候才会有更多理智的反思。这样你才能赢得生活各领域的尊敬,你的精神,你不朽的精神才能常在,不是在那摸不着边的天堂,而是在那些尊敬你的人的心中。
当年梦境
好像是圣经的经文
追问
对,就是不知道意思
追答

Alex丶dale
不是英文 看不明白
追问
魔鬼圣经里的
追答
不懂
幸运果0