啥意思 求中文翻译

Mynewyearsresolutionisveryverybrife.onlythreepieceofadvice.one;getgoodgrade,atnext.no... My new years resolution is very very brife.only three piece of advice .one ; get good grade ,at next. now,hardstudy ..asfor ,goodgoodstudy,,day day up ,,my math isnot good,,so i can practise everyday ,then i am eating more vegetables and going to exercise more to keep fit next , i am going to take guitar lessons .because i really love music .so guitar .i love too ,,these are my new years resolution s i hope itis,, reality ,but,,realityneed my hard ,i think i can successful.
In the new year,I want to learn to play an instrument. And I am going to make the soccer team.Iwant to get good grades.I think I am ging to study hard and do homework.
zhuoqiqi0122
我的新年解决方案非常简短,只有三条建议:一,获得好的级别(等级);下一个是现在好好学习,好好学习,天天向上。我的数学不好,所以我要天天练习。然后,我要吃更多的蔬菜,做运动来减肥。再一个,我要参加吉他课程,因为我很爱音乐,也爱吉他。这些就是我新年的方案,我希望他们都能成真。但是,愿望成真需要我的努力。我想我能成功。
新的一年,我想学习一种新乐器。我计划组建一个足球队。我想获得好的等级。我也打算努力学习和做家务。
zwdmdj999
我的新年计划很简洁,只有三条建议取得好成绩努力学习好好学习天天向上。我数学和不好。我每天都练习。。。。。。
520zxqwan
我的新年决心是非常非常简洁的,只有三条。第一个就是取得高的分数。接着努力学习。谈到好好学习,天天向上,我的数学不好,所以我需要每天训练,接下来我要吃更多蔬菜和运动来保持身体健康。我准备去学吉他,因为我非常喜欢音乐,同时我也喜欢吉他。这些是我的新年决心。我希望它们变成现实,但是我需要努力。,我想我可以成功。
在新的一年里,我要学乐器,我要参加足球队。我要取得高分,我想我需要努力学习和做练习