求翻译??????

“He’sbeenintouchalittle.Theapologiescome,andhewaslike,‘Imadeabigmistake,’”theraven-ha... “He’s been in touch a little. The apologies come, and he was like, ‘I made a big mistake,’ ” the raven-haired stripper tells Inked magazine. “And I’m like, ‘Yeah, yeah, I know. Go ahead and say what you need to say to feel better and to sleep at night.’ ” Von Teese isn’t letting any grass grow under her feet. “Right now I’ve got three [guys],” she says. “They’re all in different parts of the world . . . That’s my biggest sin juggling men.”

Although married for just over a year, burlesque dancer and Playboy model Dita Von Teese has filed for divorce from shock rocker Marilyn Manson, the New York Post's Page Six reports. Citing "irreconcilable differences," friends close to Von Teese claim the split stems from Manson's heavy boozing and the model's inability to cope with his demons and unresponsive behavior. "She tried to tell him she was divorcing him, but she can't even get him on the phone," a source told Page Six. "She's moved out of the house and he hasn't even noticed." Manson, born Brian Hugh Warner, is currently recording a new album in Los Angeles.
各位高手,求求你们啊,我真的很想知道说的是什么,我的财富分只有这么多了,( - - )
我只看得懂一点点 啊!( ~ - ~ )
hunterubo
“他最近联系很少。他在道歉中这样说道:我犯了一个重大错误。”,长着一头乌黑头发的脱衣舞女郎告诉杂志社:“而且我喜欢。是的,当然我知道。来吧,说说你需要说的,这能让你感到舒服,晚上睡个好觉”。万提斯并没有游手好闲。“现在我已经3个(男人)了”,她说,“他们都处于世界的不同阶层...那是我最大的罪孽——欺骗他们”。

虽然已经结婚一年了,脱衣舞娘同时 也是华华公子杂志模特的蒂塔·万提斯已经提出与摇滚歌手玛丽莲蔓生的离婚 申请,该供参考申请登在了纽约邮报的第六页报告上。报告上引用了“无法弥补的差异”,与万提斯关系接近的朋友宣称:分歧始于蔓生的酗酒,而作为模特的万提斯无法适应他的恶习。”她尝试告诉他她要和他离婚,但他的电话都打不通。蔓生出生于沃纳,当前正在洛杉矶录制他的新专辑。
huahua gongzi被屏蔽了

供参考
乌尔奇奥拉殿
“他一直保持联络一点。道歉的来、他就像那,‘我犯了个大错误",脱墨raven-haired杂志。”,告诉我想'是啊,是的,我知道。去吧,说你需要告诉感觉好多了,并且应该睡在夜晚”。“黛塔·范·提思不允许任何草的生长在她的脚。“现在我已经获得了三次(人),”她说。“他们都在世界不同的地方有不同的。那时我最大的罪杂耍的人。

虽然结婚只有一年,滑稽舞蹈家和《花#公子》模特1992签署了离婚协议黛塔·范·提思已从冲击摇臂玛丽莲曼森的纽约邮报的第六页的报告。根据双方存在不可调和的分歧,”朋友接近黛塔·范·提思声称分裂源于曼森的酗酒和模型的无力应付他的鬼,反应迟钝的行为。“女售货员曾试着对他说她是和他离婚,但她甚至不能叫他接电话,”一位消息人士向第六页。“她搬出房子,他还不是很注意到。”曼森,生布莱恩休·华纳,目前记录新专辑在洛杉矶。
(以后你想翻译什么就到谷歌在线翻译吧,我感觉挺好)
tudouzijy
“他一直保持联络一点。道歉的来、他就像那,‘我犯了个大错误",脱墨raven-haired杂志。”,告诉我想'是啊,是的,我知道。去吧,说你需要告诉感觉好多了,并且应该睡在夜晚”。“黛塔·范·提思不允许任何草的生长在她的脚。“现在我已经获得了三次(人),”她说。“他们都在世界不同的地方有不同的。那时我最大的罪杂耍的人。
二段打不上去,抱歉了