请帮我把这段英文翻译成中文,谢谢!

ThestartingpointofourARMportingeffortwasanoptimizedreferenceCcodedevelopedinternallyi... The starting point of our ARM porting effort was an optimized reference C code developed internally in Texas Instruments. While it was clear that the best possible ARM optimization would involve a significant amount of hand coding in assembly, it was deemed necessary to profile the reference C code compiled for the ARM platform to understand where the largest optimization challenges lie. 展开
午饭堂
我们ARM移植工作的出发点是对由德州仪器公司内部开发的C代码的优化引用。虽然毫无疑问最好的ARM优化包含大量的汇编语言的手工编码,但扼要描述为ARM平台构建C引用代码以理解最大的优化挑战之所在是必要的。
陆大鸿
我们作ARM的移植工作的出发点是想得到一个由德州仪器内部开发的优化的参考C代码。现实最可能情况就是对ARM的优化在组装方面需要涉及到工程巨大的人工破译,但是这却也是要得出为编码出ARM平台的参考C代码所必须的,同时这也是优化过程中最大的挑战。
依据词语的理解是这样的,请结合您的专业理解!希望可以帮到您!