翻译下面的这段英文

DearSir,MynameisLiHuafromChina.I'mveryhappytohearthattherewillbeanexhibitionofChinese... Dear Sir,

My name is Li Hua from China. I'm very happy to hear that there will be an exhibition of Chinese painting. In my opinion, being a volunteer is good for me to improve my ability, so I must catch this good chance.

As we all know, everyone has his talent so do I. I'm good at getting along with others. And I always get ready to help people who are in need. I'm warm- hearted, too.
During this exhibition ,I'm able to offer advice to the visitor and help them .Specially ,as I am a Chinese I can be a guide to the visitor.

Undoubtedly I have confidence in myself that I can do this job well .If I can get this job, I promise I'll try my best.
rere986

Dear Sir, My name is Li Hua from China. I'm very happy to hear that there will be an exhibition of Chinese painting. In my opinion, being a volunteer is good for me to improve my ability, so I must catch this good chance. As we all know, everyone has his talent so do I. I'm good at getting along with others. And I always get ready to help people who are in need. I'm warm- hearted, too. During this exhibition ,I'm able to offer advice to the visitor and help them .Specially ,as I am a Chinese I can be a guide to the visitor. Undoubtedly I have confidence in myself that I can do this job well .If I can get this job, I promise I'll try my best.亲爱的先生,我叫李华,来自中国。听说要举办中国画展,我很高兴。在我看来,做一名志愿者对我提高自己的能力是有好处的,所以我必须抓住这个好机会。我们都知道每个人都有自己的天赋我也是。我善于与人相处。我总是准备去帮助那些需要帮助的人。我也很热心。在这次展览中,我能够为参观者提供建议和帮助他们。特别地,因为我是一个中国人,我可以做访客的向导。毫无疑问,我对自己有信心,我可以做好这项工作。如果我能得到这份工作,我保证会尽力的。
百度网友7ec7b15
译文:

尊敬的先生:

我叫李华,来自中国。我很高兴听到有一个中国画展览。在我看来,做一名志愿者有助于提高我的能力,所以我必须抓住这个好机会。

众所周知,每个人都有自己的才能,我也是。我善于与他人相处。我总是准备好帮助那些需要帮助的人。我也很热心。

在这次展览中,我可以向参观者提供建议和帮助,特别是作为一个中国人,我可以成为参观者的向导。

毫无疑问,我对自己有信心,我能做好这份工作。如果我能得到这份工作,我保证我会尽力的。
Tyreek射手

译文:

尊敬的先生:

我叫李华,来自中国。我很高兴听到有一个中国画展览。在我看来,做一名志愿者有助于提高我的能力,所以我必须抓住这个好机会。

众所周知,每个人都有自己的才能,我也是。我善于与他人相处。我总是准备好帮助那些需要帮助的人。我也很热心。

在这次展览中,我可以向参观者提供建议和帮助,特别是作为一个中国人,我可以成为参观者的向导。

毫无疑问,我对自己有信心,我能做好这份工作。如果我能得到这份工作,我保证我会尽力的。

匿名用户
亲爱的先生,
我叫李华,来自中国。听说会有中国画展览,我很高兴。在我看来,做一名志愿者对提高我的能力有好处,所以我必须抓住这个好机会。
众所周知,每个人都有自己的才能。我也一样。我擅长与他人相处。我总是准备帮助那些需要帮助的人。我也很热心。在这次展览中,我可以向参观者提供建议和帮助。特别是,由于我是一个中国人,我可以作为游客的向导。
毫无疑问,我对自己有信心,我能做好这份工作。如果我能得到这份工作,我保证我会尽我最大的努力。
1q4e7u9o7628

尊敬的先生:
我叫李华,来到中国。很高兴听到一个中国画展览。在我看来做一个志愿者对提高我的能力有好处,所以我必须抓住这个好机会。
众所周知,每一个人都有自己的才能,我也是。我善于与他人相处。我总是乐意帮助有需要的人。我也很热心。
在这次展览中,我可以向参观者提供建意和帮助,特别是作为一个中国人,我可以成为参观者的向导。
亳无凝问,我对自己有信心,我能把这项工作做好。能得到这份工作,我保证我会尽力的。