帮忙翻译些英语 在线等

ItwasgraduationdayattheuniversitywhereIworkandabeautifuldayquiteunlikethefirstgraduat... It was graduation day at the university where I work and a beautiful day quiteunlike the first graduation I attended as a young professor. On that cold day yearsago as we watched the students walking into the hall one of my colleagues turnedto me and said . Graduation will be one of the happiest and one of the saddesttime of your life. At my inquiry he answered Because the students you havegotten to know have to leave.

As years went by my previous confusion about my colleagues words no longerexisted. When I came across naughty students I have had to rethink why I chose tobe a teacher. It obviously isnt the money. Once a former computer science studentof mine called me asking me if I wanted to have a change. He was working atNintendo Corporation. His salary was higher than my current one though I havemore education and have worked for over a decade. With my programming skillshe said he could get me hired. I thanked him but declined his kind offer.
奇迹中的melody
那天是我工作的那所大学的毕业典礼日,是非常好的一天,与我还是一个年轻教授时参加的第一次毕业典礼大不相同。在多年前寒冷的那天,当我们看着学生们步入大礼堂时,我的一个同事扭过来对我说,毕业是你人生中最高兴的一件事之一,也是最伤心的一件事之一。在我的问询下,他回答因为你认识的学生们不得不离开了。
许多年过去我之前对于那个同事的话的迷惑不再存在了,当我遇到那些淘气的学生们,又使得我想起当初我为何选择当一名老师。显然不是因为钱。有一次一个我从前的计算机科学的学生打电话问我我是否想换个工作。他在任天堂公司工作。他比我当前的工资要高,虽然我比他受的教育要多而且已经工作超过十年了。凭我的编程技术他说他能让他公司雇用我。我很感谢他但婉拒了他善意的提议。
百度网友408f559
今天是我所任教的大学举行毕业典礼的日子。天气很好,跟我第一次作为大学教授参加毕业典礼那天截然不同。那天很冷,我们看着学生们鱼贯进入大厅。一个同事对我说:“毕业将会是你一生中最快乐也最难过的时刻”,在我的询问之下他说明了原因:“因为你所了解的学生即将离开”。
多年过去,当时同事的话语我已不再感到困惑。当我从喧闹的学生中走过,我一直再三考虑我为什么选择成为老师。金钱当然不是主要原因。曾经我的一个电子技术专业的学生打电话问我是否愿意换个工作,他现在在任天堂工作,薪水比我现在还高,尽管我学历比他高并且已经工作了十年。因为我的编程技术他可以雇用我,我向他表达了谢意但是拒绝了这份很好的工作。
visnu2000
这一天是我就职的那个大学的毕业日,天气晴朗,这和我还是一个年轻教授时参加的第一个毕业典礼的那一天完全不一样。多年前,在那寒冷的一天,就在我们看着学生们走入礼堂的时候,我的一个同事回过头对我说:“毕业是你人生中最快乐的时刻,也是最悲伤的时刻”。在我的询问之下,他回答说:因为你所认识的那些学生都必将离开。

随着时间的流逝,我对同事的话的疑惑不复存在。当我碰到淘气的学生的时候,我必须重新考虑,我为什么选择成为一个老师。很显然,不是因为钱。我的一个前计算机专业的学生曾经问我,是否希望有所改变。他在Nintendo公司工作,尽管我接受了更多的教育,工龄超过了10年,但他那时候的薪水比我现在还高。基于我的在程序方面的技能,他说他能帮我某到职业。我感谢了他,但谢绝了他的好意。

z最后第二局中间she应该是he