求英文翻译!谢谢!

Hi,Thanksforcheckingmyprofile.Ialsocheckedyourprofileandyoulookgoodatyourpicture.Your... Hi,

Thanks for checking my profile. I also checked your profile and you look good at your picture. Your profile sounds great but I am afraid I may not be the best person according to it since I am not looking for a serious relationship or marriage here (I am not a bad guy but I am probably that guy who as you call in China wants to play games).
Anyway, I do not speak much Chinese (just a little bit) but it seems from your profile that your English is good.

I actually work at Zhejiang province. It seems that you live a bit far away...

Here is my email address in case you want to keep in touch: giorg1978@yahoo.com
I also attach a picture here to better introduce myself.

Bye
Miko11_14
嗨,
谢谢你看我的简介。我也看过你的个人简介,你在照片里看上去很漂亮。我觉得你的个人简介很不错,但是恐怕我不是一个那么好的人,因为我并不是在这寻找一段认真的感情或婚姻(我不是一个坏人,不过我应该是那种你们中国人眼中只是玩玩而已的男人。)
不管怎样,我不能说太多的中文(只会一点点)但是从你的自我简介看上去你的英文还不错。
实际上我在浙江工作。看上去你住的地方应该离这比较远。
如果你想和我保持联系的话,这是我的邮箱地址:giorg1978@yahoo.com
我也把自己的照片连接在这里,为了向你更好的介绍我自己。
再见

我自己辛苦翻译的,给分哦~
匿名用户
嗨,

谢谢你来听我的资料。我也查了你的简介,有你好看的在你的照片。你的侧面,听起来不错,可是我怕我也可能不是最佳的人根据它因为我不寻找一个严重的性关系或婚姻这里(我不是一个坏人,但我可能在那个家伙作为你打电话来中国想要玩游戏)。
无论如何,我不大会说中文(有点),但它似乎从你的侧面,你的英语说得不错。

其实我工作在浙江省。看来你住远点离开了…

这是我的电子信箱地址万一你要保持联系:giorg1978@yahoo.com
我也将一幅画来更好的介绍一下我自己。

再见